Alla tiders favoritklass & lärare

Idag var sista föreläsningen i "Entrepreneurship & Leadership" med Brother Ritchie. Jag måste verkligen hylla denne man då han är den bästa och mest uppmuntrande människa jag någonsin träffat. Han inspirerar mig enormt till att bli en bättre ledare och organiserad människa.

Varje vecka, innan fredagens föreläsning, så skickar han ett mail till alla i klassen och påminner oss om att vara i tid och en kort förklaring och peppning till kommande föreläsning.

Denne ca 55 årige man växte upp med grova talproblem och en bensjukdom som gör att han haltar lite lätt i nutid. På sin mission så överkom han sinna stammningsproblem genom sin missionsledares instinkt till att få honom att tala, mycket och ofta.

James Ritchie är uppväxt som en kycklinguppgödare (chickenfarmer) som genom sina år har tagit an sig en mångald av företag och lyckats göra sig finansiellt oberoende. Han inspirerar på många sätt med sin ande och sätt att leda på. Han är aldrig elak och bjuder mycket på sig själv.

Kortfattat, jag LÄNGTAR efter en ny klass med honom nästa termin!


Dagens mail:
<From the desk of James Ritchie>
den 5 december 2008 22:13:43

Thanks for everything and for being so good to work with this semester.

Good luck on your finals and have a Great Holiday break.
You are the future of the church - Stand Up and Lead yourself and others to 'higher ground'. bro Jim


Fantastisk människa! Om ni någonsin kommer till Hawaii, krasha en av hans föreläsningar och lyssan på denna människa! Och om ni kommer hit för att plugga, LÄS HANS KLASS! Den är jättelätt, uppbyggande och kräver i princip inget arbete alls.

Fred!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0