Long Division with Remainder

x3 - 32 + 6x - 4, K = 2x -3
Just det. Graph that Biotch.
http://img.sparknotes.com/figures/6/625baac064e7968a682a3075352c7450/long_division.gif

webcam session



Stylist in the making.

Måste säga att jag blivit lite av en stylist på senaste. Klippt David, klippt och färgat Nät's hår (snart väntar luggstyling på henne), makeup&hår på Seussical Musikalen, och ögonbrynsformning för Brittany ikväll.
För att inte lägga till diverse gånger då jag fått pimpa upp mina vänner med smycken!

Det gör min själ glad.

Ni ska bara veta hur bra Nathalies klippning vart :]

I väntan På Book of Mormon Lektionen..


Kavaj från Forever 21, Linne (camisole) Forever 21.
Väska, Swapmeet (Prada kopia)
Fet Mattebok under väska (ni ser inte ens en fjärdedel av den) Hand-me-down från Chantal.

3 colors, tone.


Plan B.

Om nu FIDM inte ordnar sig i tid (eftersom csn tycker att 2 månader är tillräckligt för att bestämma om man ska ge en student hennes pengar eller ej, samtidigt som hon måste ha bevis för sitt visum, fixa boende, boka flygbiljett... osv. ni fattar) så har jag en (eller några stycken faktiskt) plan B.

- Söker till Stockholms Universitet: Modevetenskap
- Ansökan till Borås Högskola - ModeDesign

Allid bra med en back-up plan? Visst?

Math 110A Final

Så var A-dels tentan över, och jag fick 88% rätt på provet (dvs 3 fel svar utan 25 frågor). Tog mig 2½ timme och en halvstekt hjärna efter, men nu är allt detta klart och behövs inte tänkas mera på.

88% = B+ (förhoppningsvis väger närvaro och quiz in till ett A. Man kan alltid hoppas!)

Bracelet of Love!

Tack så hemskt mycket Bine för det helt fantastiskt underbara, söta, urgulliga och vackra armband som du gjort och skickat till mig!!! Jag älskar det!

Bine går just nu en silversmideskurs och pular med diverse grejer, vilket hon är helt fantastiskt duktig på! På det vackra lilla armbandet hon gjort sitter en liten kaninberlock á la Usteruds style. Och Bine style för den delen, ingen gör så fina krumelurer som hon. Bine, du kanske har hittat ditt kall?

VERKLIGEN TACK! Jag älskar det!

Ett litet berlockarmband med en handgjord och handritad kanin på berlocken.




PUSS på BINE!

Next.

Till Bine, Emma & Steph. Paul är så passé, jag pallar inte mer.

Ala Moana Lördag

En mycket mysig, väldigt tjejig dag, med Heather och Nät nere i Honolulus allra mest asiatbefolkade köpcentrum - Ala Moana. Gotta Love the Asians! Allvarligt dock, det kryllar av Asiater där. Ala Moana har väldigt mycket stora designer märken, men även lite blandade "prisvärda" butiker som Forever 21, Claire's och Pac Sun.

Vi åt lunch på Ruby Tuesdays, som förresten har världens godaste salladsbar (och då menar jag verkligen godaste!), och rullade lite väl mätta hem på eftermiddagen.

Inne på Claire's, som är en smyckesbutik, så hade dom redan börjat skylta för St Patricks Day och jag tror jag hittade min framtida bröllopskrona. Vad tycker ni?


Tunika: Forever 21

(Och för er som inte förstod ironin i min framtida bröllopskrona - Detta är ett absolut NEJ! Självklart kommer jag inte att gifta mig i en grönglittrig prinsesskrona...)

Foodland w/ Heather

När vi var i svängarna och köpte hårfärg till Nät i onsdags, så fick jag och Heather någon kvällsknäpp, och sprang omkring och fjantade oss på Foodland. När ni ser bilderna så förstår ni. Vissa bilder låter jag bli att lägga upp :D






Vem visste att mataffären kunde vara så underhållande?

Peace Peeps.

Conté Crayons


Seussical

Mycket intressant och hektisk vecka. Mycket att göra i genrepen till Seussical och varje kväll har jag sminkat och ordnat hår till "WHO" flickorna. Varav ena är min roomate Chantal. Jag har verkligen hittat mitt element alltså. Kläder och smink, kostymer och hår, det kan inte bli bättre. Så varje kväll, även om jag inte behöver vara där, så har tjejerna nu blivit beroende av att jag gör deras sminkning. Det känns bra!








Sen gick vi även och tittade på musikalen igår kväll (någon får ju liksom gratisbiljetter när hon jobbar bakom scenen som "musical crew"!


Nät, Jag & Heather

Jackie Junior.

Efter ett fruktansvärt härligt "Jag-vill-färga-håret" ryck så åkte jag och Nät iväg till foodland och köpte brun hårfärg. Sent onsdags kväll (runt klockan 12-1) så klickar jag i den bruna färgen i hennes hår. Nu har hamsterflicka, som Bine så fint kallar henne, en brun kaluffs och snart väntas lite klippning för att förfina det hela!

Men i alla fall: Färgen som Nathalie valde blev lite (läs ganska mycket) grön/grå, så jag fick åka tillbaka i torsdags och köpa en färg somjag tyckte skulle täcka och ge bra nyans och färgade om och klippte fröken Wiklöf. Riktigt riktigt fint vart det faktiskt. (Även om hennes mamma hatar det, vilket hon så snäll påpekar för stackars Nät. ELAKT! Det blev skitsnyggt! Hon passar jättebra i brunt, plus att hennes ögonbryn är mörka vilket gör att det passar in ännu bättre!) EAT THAT!

Har jag även berättat att jag klippt två killar so far? Pappa, du är näst när jag kommer hem! Klippningarna blev riktigt bra! Även om jag ljög lite fint och sa att jag klippt hår förut (men det får dom aldrig veta hahha). Tinas syster är frisör och gav oss en snabblektion i hur man klipper killar över jullovet. Så jag har lite bakgrund. Det blev lyckat!

Matteprov #2

Kapitel 2, massa massa massa formler. Jag är helt körd.. Plus att läraren inte gjorde någon "review" igår heller... Kära jistanes.

beads beads beads beads beads

Nyss hemkommen från Nät där jag har suttit och pillat ihop smycken till morgondagens (eller dagens vid det här laget) Enrichment aktivitet i hjälpföreningen - Pärlarmand av säkerhetsnålar, örhängen och band.




Material:
Säkerhetsnålar (Honolulu Craft Supplies) - låda med ca 200 nålar 2 dollar
Pärlor (Honolulu Craft Supplies) 1.89 dollar för ett jätterör

Gotta Love America..

homecoming

Jag ÄLSKAR att få paket hemifrån! Det bästa är när jag sneglar över postkontors disken och ser det sotra illgröna paketet ligga där, och jag vet att det då ligger in rosa avi i min postbox som säger att jag kan hämta ut den! Tack Bine!





Innehåll: Bh:ar från H&M (ja, för jag har faktiskt inte hittat några bra eller vettiga alls här, och H&M's är the BOMB!) och en påse med mina allra bästa godisfavoritisar Pimbåtar.

<3's Shopping

För att fördriva och glömma bort en alla hjärtans dag på Hawaii, så begav jag mig ner till Pearlridge tillsammans med Nathalie och Nijiko för lite hjärteläkande shopping. Jag hittade några riktigt snygga linnen till Bine och Emma, med tillhörande smycken (ni kommer bli så glada), och en söt tröja till migsjälv. Sen spenderade jag även nån timme inne på Sephora och köpte parfym och smink. Mycket glödjande för själen ska jag be att få tala om.
På kvällen så gick jag och Nät till Foodland och köpte på oss en massa frukt och grönsaker och hyrde film. Med en sjukt god fruktsallad och grönsaksdip och mycket "heart to heart" prat så kände jag mig inte alls så hemskt som jag trodde jag skulle göra. Mycket mysigt! Hon är så underbar! Tack Nät för at du fick mig att glömma bort den miserablaste och "most retarded holiday" ever.



Forever 21
Ca 149 kr


Make Up Forever (från Sephora)
Det ultimata pudret
Ca 200 kr



Marc Jacobs - Daisy

http://4.bp.blogspot.com/_oD-mqg2y0d4/SIEonY-r85I/AAAAAAAAAKQ/NPrwJxhsaBk/s400/101807_marcjacobs_a.jpg

Daisy, välkommen till min världsliga samling.
Nyinköpt Marc Jacobs Parfym. Luktar gudomligt fräsht.

Fa-fa-fa-fashion

Presenter hemifrån:


 
MQ jacka, Monki top


Be creative:


Tröjan från förra fredagens partaj.

Meiko - Boys With Girlfriends


them artsy ppl.




If I go crazy then will You still call me Superman?

Hemresan är totalt bokad nu mina vänner! Jag längtar något fruktansvärt. Så mycket att jag hade en "homecoming" dröm inatt. Skumt nog så satt min familj och min bästa vän i kyrkan på ett VB möte (eftersom det var i början på månaden) och jag smög in när en random barnkör sjöng. Jag blev totallt påhoppad av Stephanie och klämnde in mig emellan henne och Mamma. Alla tittade bakåt och storlog och väntade energiskt på att få säga välkommen tillbaka till mig.
Jag tror nog att denna dröm var ganska undermedvetet mina förväntningar på att komma hem. Men ännu en gång. Man vet aldrig.


Men såhär ser det ut än så länge:

Avresa från Honolulu den 13 April 2009
Honolulu avresa: 07:15
Anländer i LAX: 15:45 byte till London Heathrow Flyg

Departs: 17:35
London Arrives: 11:50 14/4 för byte till SVERIGE FLYG

London Departs: 13:50
Arlanda Arrives: 17:20 14/4 WOHO! Be there!



59 dagar kvar.

Jaykaiy Designs. So far, so good.

Jag har verkligen 'crawings' efter att sy och designa nu. Ni förstår inte! Jag har suttit en helt eftermiddag (6 timmar) i ett sömnadsrum och sytt på kostymer och fixat detaljer till musikalen som har premiär nästa vecka. Med lite extra fritid (läs mycket) så satte jag ihop modevisningen från slutprojektet i 3an och fotografier från Kollektions fotograferingen.

Njut ni, jag kommer tillbaka i April. Då ska jag sätta igång igen! Stephanies studenklänning är överst på agendan.



Jaykaiy Designs 2006-2008

Svenska godingar, glöm inte vår hiphop.

Petter erkänner alkoholism?
Petter feat. Säkert - Logiskt                                   Ken - Mamma
 

Blues - Under Ytan                                                    Kniven i Hjärtat - Jag vill va med dig
 

Goda tider. Kommer ni ihåg denna?


År 2006 - Jaykaiy Projektarbete Modevisning
50 tals inspirerat med twist
Bine, Celani & Vanessa.

I <3 Jaykaiy

Melodifestivalen. I från Hawaii.

Täntke informera svenska befolkningen om att jag sitter och tittar på bidragen till Melodifestivalens första deltävling. Lite besviken blir jag, som alltid.

Jonathan Fagerlund - Han = Mums. Låten, väldigt tam.
Marie Serneholt - Uugh, behöver jag säga mer?
Nina Söderquist - Lite skönt rockigt, men inte lyckat.
Shirley Clamp - Lite spattig och orytmisk låt, men jag kan inte hjälpa att tycka om henne ändå.
Alcazar - Catchigt, men Nej. Kan fröstå varför dom gick vidare dock.
Caroline af Ugglas - WOOOW. Nej.
The Scott - Absolut inte! För mycket dansband över dom!
Emilia
- Fin låt, men ganska sunkigt framträdande röstmässigt. Men värd semiplats tycker jag.

Vad ska man ta sig till i Schlager Sverige? Startfältet för Melodifestivalen var inte så bra som jag hoppades. Låt oss alla hoppas på deltävling nummer 2.

Paket från Sverige!



En lite smått försenad julklapp skickades med posten förra torsdagen från Sverige och jag har troget gått över till vårt lilla postkontor på Campus för att kolla om jag fått en avi. Idag när jag kommer dit, efter att ha skippat Book of Mormon (för jag somnade nämligen på mattelektionen som var precis innan och det bådar inte gott för en 60 min lång religions lektion) och hittar en knallrosa avi med mitt namn på i min lilla postbox!

Helt hysteriskt glad blev jag när jag öppnade paketet och fick en jättesnygg kornblå tröja från Monki samt en midjejacka från MQ! Tack så hemskt mycket Bine, Emma & Mamma för detta!

För att inte tala om kärleken  till den jättesöta nallenyckelringen från London som skickades med!

Jag älskar er! Och jag älskar Monki!

Uppochnervända helgen

Så, vanligtvis när man har helgen ledig så brukar man sova ut och bli uppvilad till måndagen, men för min del har det inte vilats någonting.

Fredagen:
Jobb/skola, lösa in lönechecken. Hälsa på Heather och få med henne på kvällen. Åker till Kaneohe för att leta upp någonting att ha på sig till kvällens klubbande med Tina, Erin, Ashley och Chatnal. Hittar en helschysst stor killtröja som jag senare klipper och fixar med (ska lägga upp bild sedana så ni får se den). Kommer tillbaka till Campus, käkar mat, ringer till Paul för att få med honom. Springer över till Foodland med Brittany för att göra David sällskap när han ska käka. Kommer tillbaka; då är Michelle redan i mitt rum och gör sig iordning för kvällen. Kollar med Ashley och Tina om dom ska åka ner till Waikiki dom också. Heather kommer över efter sitt jobb och chillar. Sedan bestämmer hon sig för att hon inte ska med på kvällen i alla fall, samma sak med Brittany. Slänger på mig smink och fixar håret, samtidigt som jag får organisera ihop pojkarna som ska med i bilen.
När vi väl kommer ner till Waikiki så är det 'Pro Bowl' events och vi skulle få betala $20 för att komma in. Kommer längst fram/nästan inne i kön till Zanza Bar, går ur kön, halva gruppen (Michelle, Sam, Aaron) bestämmer sig för att strosa omkring på 'the strip' och stranden under kvallen istället när vi då försökt hitta ett schysst annat ställe för 18 åringarna. Så då går jag, Paul och Brandon vidare till ett 21+ ställe, Lotus, och hänger. Går sedan ändå vidare tillbaka till Zanza bar och får stå i kö i typ 1½ timme, betalar 20 dollar, partajar till klockan halv 4. Kommer hem vid 5, sitter uppe till klockan halv 8 + käkade frukost med Paul som började jobba då.

Lördag:
Som sagt, kom hem klockan 7.30 på morgonen, tar en dusch och hoppar i säng. Vaknar efter 1½ timme och kan inte somna om, hur trött jag än är. (Och vid denna tidpunkt ahr jag varit uppe i 25 timmar, sovit 1½) Sätter igång med, och gör kalrt Matte läxan. Sedan kommer Erin ner till mitt rum och drar med mig på en promenix i solen (vilket var helt underbart skönt). Sedan ringer Nät och vill att jag kommer över på lunch, för vi hade bestämt en Playdate, och jag håller på att somna ståendes. Så jag springer hem, tar en tupplur på 1 timme. Victoria ringer och vill låna bilen med Ulrika Olsson så dom kan åka till WalMart. Foodfest börjar, och jag knallar över för att möta Nät vid kl 6. Efter Foodfest så går en bunt av oss iväg upp till Laie Elemantary School och hänger på lekplatsen. Tillbaka till Foodland och går hem runt klockan halv 1.

Söndag:
Upp och hoppa lilla loppa vid klockan 8, för att gå över till 8th Ward som börjar klockan 9, där Nät skulle hålla tal. Lunch, sedan ner till Honolulu med Nijiko, Aaron & Paul och tar det lungt. När vi kommer tillbaka och droppar alla så kommer Brittany och chillar med mig och Paul. Kommer tillbaka klockan 9, och nu sitter jag här och skriver till er. Klockan 11 på kvällen.

Som ni förstår har det inte blivit mycket till sömn denna helg.. Men det har garanterat varit värt det!

Hur har eran helg varit?

önskas: ny design

Stephanie hjälp?


inför kommande vecka.

Alla hjärtans dag gör mig så besviken. Ännu en helgdag där man blir påmind om att man är ensam? Löjligt!

Ännu en helgdag jag verkligen hatar.


Run Forrest, Run!

Så jag har precis kommit ut ur duschen från ett ett riktigt skönt träningspass. För första gången sen innan jul så har jag tränat. DVS: spelat tennis i 1 timme, sprungit i 10 minuter och kört lite sit-ups, push-ups och ben övningar. Fruktansvärt skönt!

Tack och lov för att man får svettas lite i 45 minuter och sen duscha av sig det. Självkänslan ligger på topp, speciellt eftersom jag sprang en runda, utan att stanna, som jag inte lyckats göra tidigare. Samtidigt som jag springer om en kines och en ganska biffig kille. :]

Jag håller med Stephanie, träna är fruktansvärt skönt! Jag hoppas jag har träningsvärk imorgon.

Peace





Miss Mathematician



Och så sitter jag här igen, ännu en Matteläxa till att göra. Graphing a circle.
XOX

Eve, the Apple of My Eye - Bell X1

You left, I died,
I went and you cried
You came, I think
But I never really know
I've served my time
I've watched you climb
The wrong incline
But what do I know

- Bell X1

Leona Lewis - I Will Be



Känner ni igen Nate (Chace Crawford) från Gossip Girl?

BTW. Hur bra var inte det nya avsnittet av Gossip Girl! Jag dog nästan av spänning! Speciellt när min webbläsare la av när det var 5 riktigt saftiga minuter kvar! Där sitter vi, 4 helt exalterade tjejer i min säng och tittar på avsnitt #17 av GG, som vi för övrigt fått vänta 2 veckor på, och så knäppar sig webbläsaren! Men trogen som jag är, så fann jag såklart en annan sida där vi kunde titta klart på. Jag lovar att våra grannar hörde våra skrik och protester.

Oj oj.
Peace


figure drawing, art 221.



Med en extra fokus på Armar & Ben studie.

Hukilau Cafe.

Kommer ni ihåg Caféet från 50 First Dates? Just det, Hukilau Cafe, sjukt goda banan-pannkakor!
Detta är från slutet av förra terminen, närmare bestämt 2 dagar innan avfärd.


Jag & Stephanie.

Pretty much the bombs.


Erin dean & Brittany McPhee, vad skulle jag göra utan dom?

break the fast.

OH MY GOSH! Så tror ni inte att jag dog lite idag när dom på våran "break the fast" efter kyrkan serverar bakad potatis! Alla ni som känner mig vet hur extatisk jag blir när det serveras potatis! Chantal, min rumskompis, skrattade så hon dog, för hon vet hur mycket jag älskar potatis!

Faste Söndagen, rent generellt, har varit sådär. Jag blir bara sjukare för varje dag som går, och nu tror jag verkligen seriöst att jag har en bihåleinflammation. Så jag sov bort i princip heal söndagen, vaknade runt klockan 1, klädde på mig och gick bort till våran församlings "break the fast" lunch. Chiligryta, bakad potatis, gräddfil och sallad. MUMS! Riktig mat också. Tack lov.

RSS 2.0