Taco Tuesday @ Steph in just a minute!

http://lh5.ggpht.com/_BGN5RAt41II/RkusWP3NVOI/AAAAAAAAAQE/rbxWimfH8SI/tacotues2.jpg


Letters from a friend.

Kommer ni ihåg när jag skulle till FIDM förra året, och hur det inte blev av? Well, jag lärde ändå känna några personer innan jag ens kommit dit. En av dessa var Savannah Bleue, som jag började maila fram och tillbaka emd på Facebook. Helskön tjej! Hon hade vid den tidpunkten ett rum ledigt att hyra ut, och jag skulle ha flyttat in där om jag valt att stanna. Vi har börjat maila varandra igen efter ett tags uppehåll. -tummen upp-

Savannah har tagit examen i Interior design från FIDM och ska nu påbörja sin Business Management utbildning, och lever livet i Kalifornien, USA.

Om jag nu åker till Kalifornien i höst på besök, så kommer jag även att hälsa på henne där. Det är lustig hur man kan lära känna någon på andra sidan världen, utan att ens ha fysiskt träffat, och hälsat på dom.

- Med detta uppmuntrar jag till öppenhet, och viljan att lära känna nya, främmande, människor.


Peace

His Eye Is On The Sparrow, And I Know He Watches Over Me.

- med Yolanda Adams & Lauren Hill

Dags att vakna! Klockan 6 på morgonen snarare. Med ett fantasitskt skypesamtal från Californien! Det är alltid trevligt att få asgarva på morgonen. Speciellt efter en skitdag som Söndagen var igår. Suck..
Jag somnade i matteboken igårkväll igen. Är det inte lustigt hur detta händer egentligen? Jag kan inte hjälpa det dock.




Det rycktas även planer på kräftkiva till helgen, vilket gör mig lite excited! Och Isak ska komma ner och leka - Yay!

OCH NOTE TO SELF: Ta med ett hänglås till skåpet!


Ännu en musikrekommendation:
Esmee Denters - Admit It.

SKIN-TIGHT JEANS

Jag fick veta att jag bloggar för lite. Skäms på mig. Jag har så mycket som snurrar i huvudet just nu.
Som om det inte vore nog med allt som pågår på en gång, så har Söndagen på jobbet varit en smärre katastrof. Elen gick 4ggr under loppet av 3 timmar, saker blev stulna ur personalens skåp/väskor (mina grejer inkulderade!!!!! ARGH!), fetruscher kom, muggar tog slut, och i snurret på allt så ville jag ju såklart se till att stället var säkert nog för siste man hem innan jag gick. Mindre katastrof som sagt. Jag tycker inte om att jobba söndagar.

Matten har börjat, och jag finner migsjälv sittandes och plugga matte tills jag somnar flera av dagarna denna vecka, och jag STORTRIVS!

Lönen från Julimånad (utbetald denna månad) har äntligen tillåtit mig att få köpa in ett par välbehövliga höstskor (då de mina favoriter har börjat tacka för sig), och även tillåtit en mini-förändring i garderoben till hösten, samt kurslitteratur. Tackar Espressohouse! :D

Jag trivs ananrs otroligt bra på jobbet. Jobbet har blivit mitt 2a hem, då jag spenderar mina flesta vakna timmar där, och har även fått lite "recognition" för detta.

I onsdags träffade jag Stavspresidenten en liten stund, och hade ett väldigt bra samtal med honom som gav mig lite nytt hopp och glädje. För även om livet går hyffsat bra jsut nu, så är det en del som snurrar i huvudet på mig med. Tänka sig :)

Jag är så glad att det börjar bli höst! Äntligen kommer mina lager-på-lager ideer fram, och jag får njuta av vädret, trots mindre blåst och kyla. Jag älsakr hösten! Snart är det födelsedagsdags också. För mig och mina vänner.

Kort uppdatering, hoppas detta gör lite nytta - I will repent!

Peace
YM839UQB3R

I was carried to Ohio in a swarm of bees

Klicka igång musiken till inlägget, för att få rätt stämning :P ->
Vampire Weekend - Holiday

Jag har äntligen nyfärgat hår! Det var dags att få styr på det solblekta håret, och dags för en fräsch höstigare ton att "rädda". Färgen må se väldigt grå ut på bilden, emn den är härligt chokladigt brun i håret.


Jag ska väll passa på att visa upp en schysst nyinköpt skjorta, i färgen "Curry" (HAHAHA!), på samma gång.

The color:
http://www.henkel.se/ses/content_images/Natural_Easy_nr562_Ljus_Askbrun_mar10_167891_72dpi_425H_425W.jpg

PEACE PEEPS!


Life according to Michael Bublé.


Pixie Lott Love

Jag är medveten om att jag är lite efter när det gäller upptäckten av Pixie Lott. Men hon är helt fantastisk. Största delen av dagen så har albumet "Turn it Up" spelat i mina hörlurar.
Som grädde på moset så anlände ett enormt paket från USA proppat med godis av den bästa sorten. Det vill säga att Symphony chocolate bars, Redvines och 5-Gum (tuggummi), tuggas på i en kärleksfull takt till Pixie Lotts vackra stämma.
Sicken bra tisdag!

Gästerna har börjat flöda in på det lagom stora cafét på Odengatan igen, och det känns bra att ha lite att göra för en gångs skull. Det var ännu en dag med lite beställningar (som jag tycker så mycket om att göra - for your information!), och mjölkskummande. Jag är lite tanktspridd dock, jag har trots allt en del att tänka på just nu.

Skolan började igår för min del - Matematik C på "flex" som det tydligen kallas. Och som jag älskar matte! Jag ser fram emot den här terminen! Trikåtekniken kommer igång på måndag, och sen börjar starta eget kursen i mitten av september. Jag hoppas att jag inte tagit på mig för mycket nu...

Pixie Lott - Band-Aid


Pixie Lott - My Love

DO NOT DISTURB - Filmtittande pågår.

"I Love You, Man" & "(500) Days of Summer" med Sabine. Jag älskar dom filmerna! Speciellt den sistnämnda!

-------------

Låt mig få berätta en rolig historia från gårdagen...
Efter jobbet så åkte både jag, Patric Hanke och Bine till Marlene för att hänga lite. Vi bestämde oss för att åka ut med Birgerssons kanot. 4 pers i en 3-manna kanot. Good decision.  Jag och Patric försöker styra upp båten och hålla kurs medans Marlene och Bine skvätter vatten och fnissar på, men rent generellt så flamsar väll allihopa i båten. Men vi hade i alla fall jättekul, och tog oss ut till en annan del av viken och klättrade upp bland bergen.

På tillbakavägen så tänkte vi att vi skulle runda en klippa proppad med fåglar, bara för skojs skull. Patric småskojar och vinglar till båten så alla skriker, men ingen ramlar i. Jag skämtar om att om det är någon som lär plurra så är det Bine.

Helt plötsligt slår en våg till, och alla tappar balansen och kanoten välter. I ligger 3 tjejer och Patric, och försöker vända kanoten, som tar in vatten och nästan sjunker. Bine och Marlene kämpar med årorna, Patric simmar i land för att lämna sin åra, jag släpar båten, och alla försöker vi hålla oss uppe med våra jeans, tröjor och convereskor på. BRA DÄR. Grannarna runtom viken står och hojtar, och en av Marlenes grannar kommer ut med sin motorbåt och drar in kanoten. vi får simma in mot klipporna, och blir där upphämtade av grannen som bogserar tillbaka kanoten, 3 blöta flickor och en pojke i badbyxor+uppskuren fot från klipporna. Vi mår alla alldeles utmärkt. Detta var snarare en sjukt rolig episod i "Stadsflickorna+pojke ska ut och kanota". Gotta love it! :]

Väl hemkomna, så tar alla av sig de fuktiga kläderna (som vid detta laget har slutat drippa), duschar av oss lite snabbt, sätter på sig torra mjukiskläder och bakar en födelsedagstårta till Jonathan Lindberg som fyllde 19. Kvällen slutar med filmen "Coach Carter" med Mange, Jonathan, oss tre tjejer och Patric. Och sedan deckar jag och Bine på Marlenes soffor.

Gissa om det var skönt att komma hem och byta om till mjukiskläder och ta en ordentlig dusch från sjövattnet.
:)

Fantastisk helg dock! Fredagen bjöd på parkfilm i Rålis med Zara Sedin (jobbkollega) och hennes kompis. Sjukt mysigt! Sedan vart ju Lördagens kanotande/vältning/tårtbakande/filmtittande bara toppen av det bästa.

-------------

Mycket kärlek från Doves - There Goes The Fear. Älskar den sången!

Rule #2 - You must enjoy yourself at work.


with some Latte Art.

Its a Leona Lewis kind-of-day.


15:14

Ledig dag. Bine ringde nyss från Espressohouse intervjun som gick alldeles galant! Man måste faktiskt älska våran rekryteringsansvarige, hon är den trevligaste människan jag träffat!

Snart är det dags igen att åka in till Gabbe och Mark, för lite middagskok. Denna gången är det min och Bines tur att laga mat. Ha!
Det visade sig också at Gabbe hade dolda cooking-skills i köket när han vispade ihop dragonungsbakade potatisklyftor och vitlöksstekt kött, medans Mark gjorde en jättegod sallad med balsamvinegrett. Mycket imponerande. Vi som trodde att det var snabbmakaroner som gällde för pojkarna, men icke!

Biofilmen igår var väl ingen höjdare. Trollkarlens lärling (The Sorceror's Apprentice), á la Walt Disney. I huvudsak söt film, inte för dålig, men det var ingen jättespännande höjdare. Men det var i alla fall kul att få komma ut lite, och käka lite biosnacks. Jag tror att killarna kan hålla med lite, även om dom hatade filmen.

File:Sorcerers apprentice poster.jpg

Peace

Oh look,

det är jag som liten!


HT2010

Så detta är hur allt planerar ut sig:

Distanskurs i trikåteknik & produktion, flexstudier i Matematik C på komvux, och Starta Eget kursen på 5ggr.
Samtidigt som jag jobbar! Fantastiskt hur allt löser sig!

Jag måste meddela en superglädje för min kära syster som har fått 3 jobbintervjuer inom två dagar. Varav ena är på Espressohouse (joining the family!).

Jag har äntligen fått sova ut och krya på mig! Jag har nu varit hemma sjukt i två dagar, och börjar redan känna mig bättre. Stressfri miljö och sömn gör susen på en sjuk kropp!
Strax ska dock jag och Bine iväg till stan för att hämta upp Gabbe och Mark på stationen, och hjälpa Gabbe flytta över lite grejer till lägenheten igen, efter hans visit hemma i Göteborg över sommaren. Pojkarna ska sedan göra lunch till oss och bjuda på bio senare ikväll. Amazing!

Jag är så glad över att saker börjar ordna upp sig. tack och lov för mina planeringar med plan B studier och dylikt.

until then,
Peace

http://2.bp.blogspot.com/_Z-FbD_ulgIg/SjVxT9fLqyI/AAAAAAAAAAg/yIGt044RElg/s1600-R/coverimage020Western20Barista20Jam202006.jpg

Indiana Jay - Sneakpeek

Fotografering av Stephanie Johansson


jag är trött på smaken av mitt eget slem..

Dumma förkylning, vik hädan för sjutton!

COOKIE MOSTER


This is for all the Weekend-lovers.

Jag är:

- sjukt glad över att det är helg och att ajg äntligen kan få sova ut (jag har 3 veckors sömn att ta igen)

- excited för fotografiska museet visiten som ska göras imorgon eftermiddag med the Grandmother and Aunt.

- nyhemkommen från en sjukt ball fotografering av Steph. Bilder postas senare i helgen/kommande veckan)

- nyduschad

- pågrund av fotograferingen; myggbiten på armar, lår och rumpa (?). Men lite myggbett har väll inte skadat någon?

- redo för en helg utan dess like (och då menar jag verkligen utan händelser)

peace

KITE at NITE

Jag har fått en underbar start på dagen. Tacka skype.

Jag börjar få höstkänslor! Dags att ta fram randigt, grått & svart!


Fest i Nord - Quickrun

Jag och Nate på Jazzkvällen


Emma, Jag och Hanna @ Jungle Night


Waka Waka med Lotta - Sen kväll med pojkarna & lekparken.


Finlandsbåten. Ditvägen.


Dans nummer 2, Kareoketime. Lotta, Hulda, Natascha, jag och Katharina kör Spice Girls - Wannabe


Mirri och Jag på färjan. Ditvägen.


Adios!

Internship Internship Internship?

Det känns som att det är dags för mig att börja kolla in Internships också. Jag vägrar åka tillbaka till BYUH ännu en gång.. Megafail. Någon gång msåte jag bestämma mig liksom.

Vi får helt enkelt se vad Våren 2011 har att erbjuda. Någon som har något intressant Internship att tipsa om?

http://studentbranding.com/wp-content/uploads/2010/03/keytosuccess.jpg

TEMPT ME

Jag har fått en ny liten favoritartist. Miike Snow. Tack till Kit som rekommenderade!

Helgen och måndagen har varit extremt seg. Ledig men sjuk i lördags, men trots detta gick jag och Fiston på en liten dejt. (Inget seriöst, ta det lungt! Men det är kul vänner emellan att göra detta då och då. Jag förstår inte fetpaniken de flesta Svenskar får när man nämner ordet "dejt").

Dagen på jobbet har gått sjukt segt. Men jag har fått en massa gjort. Distriktschefen ringde och berömde för fint arbete i helgen (tack, det känns bra), och varuleveransen gick relativt smärtfritt.
Dock spöregnade det på vägen hem, så nu är jag dygnsur, trött och lite småsvettig från att ha gått hela vägen hem i ösregn.

Ledig dag imorgon, tack och lov. Här ska sovas ut, och ses till att bli frisk. Jag vet inte riktigt vad det är för megaförskylning jag dragit på mig. :/

I övrigt så har mitt liv blivit lite mer intressant de senaste två veckorna. - Mama likes!


Lyssna och njut av denna fantastiska låt!
Miike Snow - Silvia

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aZO1nMuZSnI&amp;hl=sv_SE&amp;fs=1?color1=0x3a3a3a&amp;color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aZO1nMuZSnI&amp;hl=sv_SE&amp;fs=1?color1=0x3a3a3a&amp;color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

People - I'M BACK!

Åh underbara semestervecka! Trots extrem Finsk värmebölja på runt 35 grader plus, så var Fest i Nord helt fantastiskt! Jag är svinnöjd! Tillochmed de skeptiska turerna på färjan vart jättebra! Speciellt tillbakaresan dock, måste jag ju erkänna!

Jag fick äntligen träffa Nathalie och Kit igen, och OM DETTA VAR ETT KÄRT ÅTERSEENDE! Även Kits bror var med på Fest i Nord, och honom fick jag spendera en hel tid med också. Riktigt skön kille faktiskt! Men vad annat kan man förvänta sig med någon som är släkt med Kit, haha! Det var även Nate (Kits bror) som jag gick med på balen också. Och då måste jag få säga att jag ändå blev frågad 3 ggr... av olika personer.
Nya idoler:
Ellen och Rob McKnight. Världens ballaste gifta par! Yay för spin the bottle lekar och pinsamma historier!

Fest i Nord in general spenderade jag nog med Skåneflickorna, Lotta speciellt, plus Miriam&Hanna Nilsson, Alex&Natascha Von Benzon Hollesen, Nat&Kit&Nate, Thomas och Oscar Wallgren. Vilken underbar tjej Lotta hon är då! Helt otrolig! Vi skrattade tills vi grät om nätterna, och i lekparker sent på kvällarna med Pojkarna bus (Robin, Oscar och Thomas, med ett släng av Hulterströms och Axel Svenssons akrobatik).

Kort sagt: Bästa Fest i Nord hittills. (med ett litet minus för musiken, men i huvudsak kanon!!) Go Finland!

Efter Fest i Nord så följde Nate med hem till mig och bodde där tills det var dags för honom att åka tillbaka till Californien på tisdag eftermiddag. Jag fick visa honom runt i stockholm och skratta ganska hejdlöst.

Sjukt bra semestervecka!
Nu är det bara att jobba på i två vekor som chef igen medans Helena är på semester. (Och jag har verkligen fattat tycke om chefspositionen... in the future...?)

Dags att dela med sig av lite musik igen. Denna gången är det Grizzly Bear med låten Two Weeks. Enjoy!


RSS 2.0