Morsdag & bday party @ Gärdet


Emma & Mamma


Jag & Bine

söndag.

Yes, Stephanies klänning är klar. Den blev klar klockan 3 inatt och sitter som en smäck. Hon ser ut som en prinsessa i den!

Fantastiskt!


Swingfly - Touch and Go

Liten härlig sommardänga til det underbara vädret!


Masochist

Jag gjorde ett mönster till en klänning (till migsjälv) igår kväll och nu när jag skulle klippa till delarna så insåg jag att tyget jag tänkte använda (ett tyg som Sabine hade kvar men inte använt), så räckte inte tyglängden. Typiskt.
Nu ska jag se om jag har kvar den där gamla blommiga dängan och masochera den lite.

Klipp, klipp, klipp.



Zebra me crazy.

Här har vi en typisk reaktion på klädbutikernas kopierande av de kända runway showerna.

Zebra Jumpsuit


http://img2.timeinc.net/instyle/images/2009/gallery/hm_look15_200x400.jpg
H&M                                                          Forever21

Även om H&M's är mycket snyggare, så kan jag inte hjälpa att undra vem som härmar vem egentligen...

konsult.

Jag sitter och tänker.

Konsult låter riktigt bra i mina öron!

I övrigt så satt jag och Fiston och utbytte lite affärsideer igår kväll på Skype. Jag tror att vi kom frma till att min var fullt genomförbar och otroligt intressant. Jag är jätte uppspelt. Den idén jag har är något som jag velat göra länge. Väldigt länge. Och det är en idé som skulle hålla i längden också.

Om jag endast hade ett jobb nu så jag kunde börja dra in lite pengar, spara ihop och genomföra mina ideer.

YAY!


http://www.glasbergen.com/images/51.gif

Bring on the weekend!

Äntligen! Det är fredag, helg och sovmorgon som gäller! Inte för att jag direkt går upp tidigt några dagar alls, med undantag för de 2 intervjuer jag haft i veckan. Däremot så är jag en av dom där riktigt morgonpigga människorna, så även om jag snoozar klockan 2 ggr innan jag går upp så blir jag pigg inom 5 minuter.
Påse
Rekryteringsträffen tog 5 minuter. Och det var samma kille från Profile Consulting som intervjuade mig igen. Men denna gång var han faktiskt trevlig. Fast, jag hade ju önskat att det var någon annan så jag kunde få göra ett  bättre intryck än att nervöst göra bort mig som om jag inte hade någon barista erfarenhet alls. Shame!

Äntligen är det helg i alla fall, naturgodispåsen är full och imorgon är det födelsedagsgrillning för Sabine @ the Usterud's mansion. Yes!

Sista provningen av klänningen blir det även för min kära vän Stephanie, jag tror att hon blir riktigt nöjd faktiskt!

En annan sköning är att Mammas bil är på verkstan efter att en idiot (förlåt, kanske ska säga mindre uppmärksam karl) backat rakt in i mig på Täbbans parkering, så vi har en sjukt fräsch hyrbil (som försäkringen snällt betalade) - En Volkswagen Golf. Den kör helt fantastiskt mjukt. Som att köra på moln!

Anyways.

Idag kom även min chica Östermalmssida ut av någon anledning. Det vart en rosa Ralph Lauren skjorta, original fit, instoppad fram i ett par fräscha gråa stuprörsjeans tillsammans med jesus sandaler och stora pärlörhängen. Det kändes riktigt bra.

Trevligt helg allihopa!



Belle, me.

Sabine & Emma köpte ett par sjukt snygga klackar från skobutiken Belle idag. I var sin färg.

Belle, 399.-


Emmas


Bines

Uniflex intervju.

Intervjun jag hade i morse gick riktigt bra. Uppe på Uniflex kontor i Globens shoppingcenter så satt vi, en liten grupp, och väntade på att våra intervjuare kulle ropa upp oss.

När det väl var intervjudags, så fick jag en jättetrevlig tjej som log och skrattade lite med mig allt eftersom vi hade intervjun. Men som sagt, vi får se hur det går. Uniflex anställer ju i projekt så att säga. Dom har många konsulter till olika företag, och konsult är ett jobb jag varit lite sugen på ett tag. Det ända är ju då förstås att innan man blir konsult så måste man ju börja "konsulta" någonstans. Precis som med jobb, så vill de flesta att man ska ha erfarenhet, men man får ju ingen erfarenhet om ingen anställer än. Jag är riktigt påhittig, kan komma med lösningar fort och kan flyttas runt till olika ställen utan problem.

Håll tummarna för mig. Kanske blir jag en konsult i framtiden?


(observera att detta inte är ett riktigt visitkort..)

Humor.

Låt mig bara få berätta lite kort om min pappas humor. Den är lite speciell. Igår så sitter vi på roslagsbanan på väg in till stan för att fira Sabine med Pappa&Elena (hans fru). Pappa börjar prata om att dom tänkte gå till ett sushi ställe, vilket också är lite roligt eftersom Bine absolut hatar sushi (haha), och så rabblar Bine upp alla sorters sushi hon inte tycker om.. Och listan var lång. Men jag är ändå övertygad om att det måste finnas någon slags sushi som hon tycker om. Hon har till exempel aldrig varit på "Happy Sumo Sushi" i Utah som har de mest utsökta sushi menyerna.

Pappa:
Men det finns ju också Guppisushi (grovt skämtsamt).
Bine: Haha, nej pappa.
Pappa: Jodå, man lägger in dom i en skål i micron och hör dom poppar, som popcorn. (Sedan gestikulerar pappa med händerna som poppande popcorn brukar göra när dom poppar upp ur kastrullen). Bara att ta en och äta.

Vi vek oss av skratt!

In the middle of the ride.

Ben & Jerry's Glassbar & Kungshallarna - stoppen idag när vi firade Bine med Pappa och Elena.









Hemma igen, på med mjukiskläderna och sätta igång och stryka på delarna till Steph's klänning.
Fullt ös, medvetslös. Och jobbintervju på Uniflex kontor imorgon.




I am the ultimate High, I am the rush.

Morgon låt.

Twilight.

Usch,jag vet att alla tjatar om Twilight just nu, och jag tänkte inte vara bättre själv. Jag hade (som tidigare sagt) aldrig hört talas om Twilight innan det var filmpremiärsdags och alla i USA pratade om den. Inte heller hade jag läst böckerna. När jag fick höra från Paul att det var en vampyrfilm, så vart jag tveksam. Men när jag sett den så vart jag nog helt fast! Påväg till Utah över jullovet så köpte jag Twilightboken på flygplatsen i Honolulu och började genast sträckläsa den de 5 timmarna jag satt på planet, varvat med att folk pratade med mig (eftersom jag satt i mitten på planets 3sits platser). Sen har jag inte tagit upp läsningen förens för 4 dagar sen och har svårt att lägga ifrån mig boken. På riktigt.

Nu sitter jag ute i solen och läser den i några timmar och blir helt galen. Jag vill veta vad som händer i nästa bok, New Moon, NU! Twilightboken är inte alls som filmen. I efterhand så märker jag att dom satt ihop lite grejer och bytt plats/händelser på vissa grejer i boken. Min slutsats har då blivit att boken är mycket bättre och mer förklarande.

Twiligt filmen är ju förståss otroligt bra, missförstå mig inte. Robert Pattison är inte att leka med. Sjukt snygg, manlig och sexig skådis!

http://media.movieweb.com/news/2008/twilightconposter.jpg

Flätmönster i tyg.

Jag sitter här och tittar på lite sommar trender och förundras över de vackra flätmönstrena som finns på en massa kjolar i vår och sommar. Jag vill så gärna lista ut hur man gör dessa. Någon som vet?
Check mate kjol i blått
Denna kjol är från Minimarket.

Axlar från MTWTFSS/Weekdays. Vill ha.



Tisdag 26 Maj

Ännu en fantastiskt solig dag i sköna Sverige. Jag och mina systrar har suttit ute och njutit av solen både på vår veranda och bryggan vid bostäderna nere i centrum. Det är dagar som dessa som det är skönt att bo i en skärgårds stad.






Social Butterfly

Kim Herold's "Social Butterfly" är på min hjärna idag. Underbara svenska sommar dag! Hela morgonen har jag och mina systrar suttit ute i solen och solat oss. Jag började frukosten med havregrynsgröt & äppelmos i sommarsolen och bättrade på min ganska fega Hawaiibränna. Som nu dessutom blivit riktigt fin.

Vid kl 13, eftermiddagstid, så ringer Steph och vill mötas upp så vi kunde åka till stan och köpa tyg till hennes studentklänning. Helt fantastiska tyger fick vi tag på billigt på "Tygverket" på Söder och gav oss in till "Mattsons Band" på hötorget för att hitta sista detaljerna till klänningen. Helt fantastiskt. det kommer bli så fint Steph!

Vi njöt av resten av eftermiddagen sittandes på Dramatens trappa och åt 7elevens yoghurt glass & brownie som är ett av det godaste som finns i stan. Perfekt vore också om jag hade en Espressohouse Chailatte i handen. Men Brownien och glassen var mer än nog!

Jag blir så glad i själen av den vackra solen och gassande hettan, den påminner mig om Hawaii!










Kate Moss & Balmain

Jag blir helt inspirerad av Kate Moss' klänning. Gorgeous! Det jag först och främst älskar är axlarna!

http://obsessee.typepad.com/.a/6a01053694df79970b01157049bc98970b-pi

En annan fantastisk Balmain klänning från SS 2009 kollektionen.

http://www.veckorevyn.com/_internal/cimg!0/kgwq6zkuqyt1uqwok03r7sa5fy99o80

kärlek på en websida.

Eller något åt det hållet i alla fall. Jag bestämde mig för att googla lite vegetariska hemsidor och första sökningen jag fick upp var vegetariskt.com. Jag börjar söga och hittar väldigt snart helt fantastiska recept som kommer hjälpa min fantasi i matlagning otroligt mycket!

yay!


always ready, you want it, she want it.

Milow - Ayo Technology

Milow, belgisk singer-songwriter som gjort en egen version av 50 Cents, Justin Timberlakes & Timbalands låt Ayo Technology. Sjukt mysig. Skum video.

you better get you moves on

Talet är klart och jag känner mig ganska redo. Det blir nog inte så himla svårt efter allt ändå, att berätta om mitt Hawaiiäventyr. Jag kan erkänna på en gång att jag saknar Hawaii otroligt mycket. Speciellt alla människor jag träffat där!

Jag måste planera in en liten hälsa-på-semester till Hawaii lite senare i höst tror jag. Definitivt!


in the heat of distraction


Yes, yes, yes, yes baby!
Klänning från Forever 21 som skulle göra sig välkommen i min garderob.
Endast 19.80 dollar.

Ugg..

Jag har ett 10minuters tal att skriva till imorgon. Total brist på inspiration också. Kanske för att jag skriver det dagen innan..

Skärpning nu!


Godmorgon världen

Imorse när jag vaknar (eller snarare klockan 11), så är det någon idiot i huset brevid som hammrar och skurvar och bankar sen klockan 8 imorse. INTE OKEJ! Jag kände mig helt sjukt irriterad och kranky och ville bara skrika åt dom att hålla tyst. Hur jag lyckats sova från 8 till 11 med bankandet förstår jag inte heller.

Suck.

"Godmorgon världen, vilken underbar dag..." Jo visst. Men det är fredag. Helg. Fatima har precis kommit hem till Sverige och mina arbetsprover är klara.


min älskade familj del 1

Jag msåte bara citera något som Stephanie skrev på sin blogg. Ett otroligt roligt samtal som pågick medans jag var på Hawaii.

"Bine: Jag vill ha en hamburgare fast jag vill ändå inte ha en hamburgare!
Stephanie: Du kan ju gå och sätta på dig dina nya jeans och sen avgöra hur gärna du vill ha en hamburgare..

Bine köpte två."

Jag älskar min familj och mina vänner!

förhandsgranskning

Här kära läsare, får ni se en skiss över hur Stephanies klänning kommer se ut. På ett ungefär, kjolen kommer bli lite annorlunda veckad/detaljerad nedtill, men på det stora hela taget så är detta hennes klänning som dessutom kommer ha ett tjockt rep som skärp i midjan.


can't help but surrender

Jag bli förvånad över hur jag, varje gång Steph är här, lyckas somna i soffan på ett eller annat sätt. När jag senare vaknar upp (vilket hände minst 5 ggr under nattens gång) så ligger Stephanie också på andra sidan soffan och sover! Slumberparty i soffan liksom.

Studentklänning fas 1

Så nu har min bästa vän kommit över (först och främst för att överraska Bine på födelsedagen) och då passade jag på att prova klänningen på henne. Den sitter fantastiskt! I ett gult bomullstyg är toillen uppsydd, provad och nålad ochd et är bara att åka och köpa tyg på Måndag och börja med den på riktigt. Helt sjukt skönt att provningen ick så smidigt att bara några småjusteringar behövdes, ingenting större!!

Yay!

Jag ska försöka få en bild av klänningen så ni får se!

Peace.

20 år och vuxen på riktigt, det är inte läskigt, jag lovar!



Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine
Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine
Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine
Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine
Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine
Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine
Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine • Bine



Grattis!

Födelsedagsförberedelser

Under natten, när Bine sov, så har jag sprungit omkring och städat huset, skrivit ut jättemånga födelsedagsposters med allt möjligt flummigt och roligt på och satt up i huset, dukat ett reält födesedagsbord och sytt en "födelsedagskrona" i prinsess stil.

Det blir rena barnkalaset imorgon bitti, men på ett Sabine-igt sätt.

Och mycket riktigt, imorse när hon vaknade så ÄLSKADE hon allt!


Grattis igen Bine, välkommen till den stora ligan!

Sabine Usterud 20 år! Grattis lilsis!!


where'd you go? I miss you so.

Yes, Fatima kommer hem från USA på fredag! Klockan 8 på morgonen ska jag, Bine, Daivd, hennes bror Fiston och vår vän Rakeb hämta upp henne på Arlanda.

Jag längtar Fatima!

put me to the test

Så arbetsproverna till Tillskärarakademins Mönsterkonstruktörs program är färdiga och måste skickas in. Jag måste säga att trots det var ca 3 år sedan jag hade mönsterkonstruktion så sitter otroligt mycket i fortfarande. Kul är det, som bara den! Nu får jag bara hålla tummarna för att jag blir antagen till programmet också. Blir jag det så är jag färdigutbildad mönsterkonstruktör (med sömnad i grunden) och färdig för arbete till jul! Woho!

Håll tummarna!

Intervjun på rekryteringsträffen gick hyffsat bra. Det var en någolunda dryg kille med slick som intervjuade och jag vart helt plötsligt jättenervös. Men jag vet inte än om jag får något jobb, dom skulle höra av sig för en längre intervju om det blev aktuellt. Jag blev ganska grovt förhörd på mina barista kunskaper, som dessutom inte använts sen Augusti förra året. Men vad sjutton, det går att lära upp igen. Jag ska nog ta för mig att söka till lite modetidningar också, som assistent eller liknande. Det vore fantastiskt kul att få jobba med modekolumner/sidor. Som dom säger på arbetsförmedlingen; är det något du verkligen vill så kämpa för det.

Vi får väl se, jag vill jobba kreativt i alla fall. :)

in the centre of the ring, just like a circus.

Imorgon är det Sabines födelsedag! MIn underbara syster fyller 20! Jag kommer ihåg min 20e födelsedag, min bästa vän Stephanie och min syster hade ordnat med överraskningsfest när jag kom hem från jobbet. Jag blev totalt nedsprayade med sprayserpentiner och girlanger. Det känns som att 20 var en bra ålder, folk började ta mig på allvar på riktigt för att jag inte var en "tonåring" längre. Men jag tror mer att det handlar om vad man gör av det. Kanske var det så att jag började ta migsjälv på allvar vid 20 också? Vem vet. Men i alla fall, födelsedagar är the bomb!

Jag måste slå in hennes fantastiska present, som är USA köpt! Hon kommer älska dom!

Rekryteringsträff á la AMS.

Klockan 13 idag är det dags för rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen i Skärholmen. Profile Consulting söker personer inom yrkeskategorier som: restaurang biträde, barista, diskare och servitris/sevitör, vilket är min nisch också. VI får se om någonting gott kommer från det, förhoppningsvis ett jobb. Jag saknar mitt Barista jobb på Espressohouse! Och i tider som denna så verkar det nästan som att hela världen inte behöver nya medarbetare.

Även om jag är sjukt trött, så ska bästa outfitten på och leendet skruvas på. Inte varje dag man går på rekryteringsträff.

:)


Eurovision 2009 Moscow

Bra bidrag:
  • Ukraina
  • Belgien
  • Turkiet
  • Norge
  • Island
  • Finland
  • Cypern

Fråga på.

Fråga vad ni vill genom kommentarslänken. Jag svarar.

:)

På tal om forever 21.


$24.80                  med denna läckerbit under..                 $26.90

Sunday outfit


Forever 21 Jacka
Ginatricot linne
Belle Skor
Glasögon från Swapmeet Hawaii
Kjol (egen gjord) Jaykaiy
Lindex Strumpbyxor

Weekend pics



Anna, Yoyo, Jag, Bine & Bailee. Specer tar bild.

Young Ambassadors & Antagningsprover

Igår hämtade vi upp två tjejer från Young Ambassadors som är här i Sthlm och ska sova hos oss i några dagar. Helt otroligt sköna tjejer! Oyoyo (Yoyo) och Bailee (Bay) är med i Young Ambassadors gruppen som ska framföra ikväll. Idag har jag och Bine guidat dom och två av deras kompisar till stockholms bästa shopping på 3 timmar, underbart faktiskt. Dom är väldigt kära i H&M och GinaTricot.

Sedan sitter jag också i full gång med antagningsproven till Tillskärarakademin som ska vara inne på torssdag. Galet! Men det är ganska lätt. Bara lite mönsterkonstruktion.


:)

Ps. Barnhelg i Kungsträdgården!

Klänningsförfrågning.

Jag älskar att det är i studentens tider. Senast idag fick jag en till förfrågan om jag kunde göra en balklänning till den vackra Emma Lund som går ut 9an i vår. UNDERBART! Äntligen får jag lite att göra. Stephanies första mönster är snart klar och toillen ska sys upp och provas.

Ps. Steph, när har du tid att komma över en snabbis för första provning?

Anyways. Jag sitter i full gång med att söka jobb via arbetsförmedlingens, suck.., hemsida. Men jag hittade en hel del guldklimpar! Lite Dressmann, lite Timarco etc. Så nu återstår att se!

Peace.

Note to self:

införskaffa ett par enkla skor, i ballerina-stuket. Som ni kanske minns så fick ju jag slänga liet skor på Honolulu's (Hawaii's) flygplats.. Det jag har just nu är mina gråa street-gympa-dojor och klackskor. Får låna Emmas ibland. Och mina rosa glömde jag hemma hos Brittany :/ Suck..


Run for it

Jag är nyss hemkommen från en löprunda i våran lilla skog. Jag känner verkligen att det var länge sen jag besökte gymmet (prova December.. och någon enstaka gånger i januari och februari). PINSAMT! Men en 10 minuters springande och 10 minuters powerwalk tillbaka känns bra. Det är alltid skönt efteråt att känna att jag har frigjort lite adrenalin och förhoppningsvis lite fettceller.

Någon som däremot vet varför man får  magknip när man springer? I nedre delen av magen? Fel hållning, fel andning?

Anyways.

Jag vill ha ett par snygga löparskor. Helst svarta. Någon som har några bra tips?

Verum

Jag måste verkligen dela med mig av min glädje för Verum reklamerna. Deras små "goda" bakterier är nog de sötaste jag sett på år och dag! JAg vill bara ta upp och krama en!



Håller ni inte med?

all their wants, and all their need


GinaTricot Jeansleggins, Rosa tunika
Minimarket ankelboots
Cocoo.se
hårspänne
Monki
resterande

Tofu

Idag, äntligen, hittade vi tofu på Vivo Favoriten. Vet ni hur länge jag har försökt att hitta riktigt tofu i matbutikerna? Tydligen har jag inte letat ordentligt nog, men på mjölkhyllan (sojahyllorna) så stod dom.

Jag börjar bli en riktigt hejare på Vegetariska rätter!
Middagen vart en Tai Curry med tofu, potatis och ris.



Annu en annan otroligt god maträtt som jag spisat ihop. Potatis & Avokadosallad.

Ariktetur á la Beckmans

I soffan i vardagsrummet, med min laptop i knät, sitter jag och googlar arkitektur i dess alla former. Det finns så otroligt mycket häftig och kreativ design i världen.

Ni får hemskt gärna komma med insikter och förslag på arkitektur (nutida eller dåtida) som ni faschineras av!


Jag får ideer till axlar, höfter, skärningar, färger och former. Mycket av materialen kan reflekteras i textilier och färger. Underbart!

Bröllop

Idag (Lördag) var det ännu ett till bröllop som det var dags att gå på. Denna gång var det min mammas kusin Eva och hennes Sambo Martin som gifte sig, efter 20 år tillsammans (+ 2 små döttrar). Kul att dom bestämde sig för att gifta sig tillslut. Nu är dom vigda, Herr & Fru Lindström! Jätte gulligt litet intimt bröllop på ca 30 pers och ett gott tillfälle att lära känna en annan del av släkten.

Grattis!

Lägger upp lite bilder senare.

Inträder Plan B

Detta har hänt: Min admissions advisor för FIDM mailade mig och bad mig att faxa in mina CSN papper. Tillbaka kommer ett mail med "tack, nu behöver du bara ett till intyg på 18000 dollar (för levnadskostnader) för att vi ska kunda skriva ut ditt I-20 (Visa papper)". WHAT?! Så jag får smått panik och börjar må riktigt illa. Då visare det sig, utan att någon sagt någonting, att internationella studenter dessutom måste bevisa att dom har dessa 18000+ dollar för living expences. Detta skulle i svenska kronor vara ca 160 000. Detta skulle, tillsammans med min terminsavgift bli på tok för mycket pengar på två och jag vill inte betala av på studieskulder hela mitt liv. Så, nu inträder plan B, vilket är söka mönsterkonstruktion och inköpare på Tillskärarakademin, Modevetenskap på Stockholms Universitet samt ansökan till Beckmans i Höst.

På Måndag måste jag även ringa Damen från Rastaborg eftersom hon inte ringde i Onsdags.

Men det är lungt. Jag är bara lite förvirrad och ledsen över att det inte funkar eftersom jag varit beredd på FIDM i ett år. Men jag har å andra sidan också varit lite förberedd påå att det kan hända att det inte funkar. Så, som sagt plan B.


Lång tröja till Heather

[heathers+tshirt.JPG]
Nästa projekt är en lång "jaykaiy" till min kära vän Heather borta i USA. Vad tycks?

Studentklänning

Stephanie Johansson, anmäl dig till Usteruds residens för måttagning till din studentklänning! Bums!


Hermans

Igår var det dags för änu en underbar lunch tillsammans med Moster C och Mormor. Vi åt på Hermans Vegetariska Restaurang (mer som ett mysigt matställe än restaurang). Hermans låg en liten bit ifrån slussen, nära Ersta Sjukhus. Helt gudomligt god vegetarisk mat. Efter att vi har ätit klart och ska gå och hämta te och fika så kommer ingen mingre än Björn Gustavsson själv in. WOHO! Jag ser hur två av tjejerna som jobbar på restaurangen tar foto med honom i hörnan innan jag fullt uootäcker att det är han, säger till Emma och båda börjar fnittra. Det bästa är ju att han sitter ett bord emellan och framför oss, samtidigt gör han lite konstiga ljud för att få lite uppmärksamhet och åde jag och Emma ser hur han sneglar bort mot vårat håll (och vi sitter längst bak i restaurang delen)! :D Ja, söt är han definitivt!!


#Headline#

Hermans Stockholm Hermans, vegetarisk, hälsokost, buffé, vegetariskt, Södermalm, vegetarian, vegan, lunch,middag
(klicka på Hermans bilden för att komma till hemsidan)


Note to Self: Skaffa en bra vegetarisk kokbok innan LA flytten och lär dig göra sjukt goda recept! :D


Efter en sjukt härlig lunch så åker vi hem. Jag och Emma tar oss ner till Friskis&Svettis och kör ett kickboxnings pass och springer en vända när vi kommer hem. SÅ idag är jag lite mör, men det är definitivt värt det. Underbart!

Peace

FIDM!

Nu är det bestämt, jag fick CSN beslutet igår och jag har fått pengarna! Nu, på riktigt, är det av till Los Angeles, änglarnas stad och mina drömmars skola! Jag är i full gång med att leta housing och har fått en del lovande svar. Jag är så lycklig!

Nu måste jag även se till att fixa flygbiljett och visum överföring såfort allt är fixat! ASAP!

YAY!!

Varsågoda, tyck till om design:

Vilken av de 2 t-shirtarna tycker ni bäst om? Övre eller undre?
Det ska bli en födelsedagspresent till en killkompis.


Speechless

Feels like I have always known you, and I swear I dreamt about you.
All those endless nights I was alone.
It's like I've spent forever searching, now I know that it was worth it.
With you it feels like I am finally home.

Falling head over heels, thought I knew how it feels, but with you it's like the first day of my life.

'Cuz you leave me speechless, when you talk to me. You leave me breathless, the way you look at me. You managed to disarm me, my soul is shining through. Can't help but surrender my everything to you.

I thought I could resist you, I thought that I was strong.
Somehow you were different from what I've known.
I didn't see you coming, you took me by surprise
and You stole my heart before I could say no.

Falling head over heels, thought I knew how it feels, but with you it's like the first day of my life.

You leave me speechless, when you talk to me. You leave me breathless, the way you look at me. You manage to disarm me, my soul is shining through. I can't help but surrender, my everything to you.

You leave me speechless (the way you smile, the way you touch my face).
You leave me breathless (it's something that you do I can't explain).
I'd run a million miles just to hear you say my name.
Baby, you leave me speechless.
You leave me breathless (the way you look at me).
You manage to disarm me, my soul is shining through. I can't help but surrender my everything to you.

- The Veronicas

Jag vill ha:


Monki skjorta, Gina jeansleggins, Forever 21 klackar & Monki kuvertväska.

i totally forgot.

För fyra dagar sedan så firade jag min tredje månad som vegetarian. Allt går prima, jag mår prima, käket är prima helt enkelt!

peace

Jobbintervju

Jobbintervjun ute på Justerö gick otroligt bra. Helskön dam var det som jag satt ner och pratade med. Så jobbet verkar vara mitt, hon skulle ringa på onsdag om mera uppgifter. :) Jag blir lite av en alltiallo :) Me likes!

RSS 2.0