DO YOU KNOW THAT EVERYTIME YOUR NEAR EVERYBODY ELSE SEEMS FAR AWAY

Hoobastank - Disappear

CSN, where art thou?

Jag älskar att amn kan söka studiemedlet via csn's hemsida nu för tiden. Allt blir så himla "convenient" på det sättet! Jag satt just och ändrade/la till lite uppgifter på min CSN sida.

Jättebra tips för er som vill söka studiemedel och sånt för framtida studie.


Lite random campusbilder, och annat.


Sidewalk på väg till skolan


Rondell precis framför skolan.


Flaggrondellen (little circle) framför skolan.


Favoritdryck från Starbucks: Green Tea Frappuccino (även kallad Blended Green Tea)

Acai Bowl:

Acaibär+äppeljuice mixad till en smoothie, granola (müsli), banan skivor, jordbuggsskivor, mango skivor & honung. Ni förstår inte alls hur gott det här är!


Kiropraktik. AMEN!

Min Landlord tog med mig och Brittany till sin kiropraktor nu på eftermiddagen så han fick knäcka lite ryggar på oss. (kostar endast 20 dollar). Shit pommes frites, det var inte lite min rygg knäckte. till och med han vart chockad över hur mycket det knäckte.
Min nacke har dödat mig lite de senaste dagarna, och jag har haft huvudvärk i 3 dagar nu.

Oh the pleasure in my back!

Jag fick till och med en folder med alla mina spännings/twisted ställen på: mamma mia alltså. typ 8 olika ställen.

Anyways,
det är Fredag och jag är så sjukt trött. Har knappt fått sova någonting denna vecka pga läxor och jobb. Upp tidigt, lägga sig sent.. Suck.

Mitt psykologiprov gick hyffsat bra i alla fall, det återstår att se på måndag vad resultatet blev..

Peace

psychology, its time.

Imorgon har jag mitt första Psychology test, jag känner mig halvt redo. De två senaste kapitlena sitter bra i huvet, men de första två som hade hur mycket ord och grejer som helst, sitter inte lika fint. Måste plugga.
Det kommer krävas ganska mycket Special K Cinnamon&Pecan samt apelsin juice ikväll..

Oh, juste. I början av veckan har vi äntligen börjat med att använda hjulet på min keramiklektion. Låt mig bara få berätta för den som tror att det är skitlätt, att DET ÄR DET INTE! Min dumma deg ville inte riktigt hamna i mitten, sen lyckades jag få väggarna olika tjocka, och även krukans väggar att lossna från bottenplatta, och göra om detta 3 ggr. INTE OK! Men när jag dagen efter (igår) skulle gå och göra läxan så gick det helt plötsligt hur bra som helst. Flera från min klass var där när jag kom och satt kvar när jag gick. Det kallar jag effektivitet!
Dagens keramiklektion gick också bra, tills jag tryckte ut krukan för mycket och hastigheten på mitt hjul var nog aningen för fort (och ja, en liten ändring i hastigheten kan göra jättemycket) så min kruka vart mer av en skål än en cylinderformad kruka. Men det andra försöket vart perfekt!

Det gäller verkligen att få in handlaget för hur det ska göras. Så jag måste ha tålamod.

:)
Peace

7:30 Redo för jobbet om en halvtimme.

-gäsp-

the RIM

Jag fick ett söt och ganska roligt rim av David Heidenberg på Facebook när jag vaknade imorse, tänkte att jag skulle dela med mig av det, haha. :)

Kommer ihåg när du gav mig en designer diss
sa att jag bar för mycket mönster, vilken miss!
jag gillar dig i alla fall
speciellt när du är på andra sidan jorden och leker ball
på den lilla ön
försök paddla hem på en flotte, den skulle va skön!
Blir det några mönster i tropiken?
går det bra? kommit på nån speciell rit än ?
för man måste ju va på topp
speciellt om man vill fylla sin kopp
hoppas du tar hand om din kropp
du tar väl nu och då ett dopp ?
var försiktig med det salta vattnet
det kan torka ut både kropp och förståndet.
hörde du förresten att jag antagligen kommer få jobb på teknikmagasinet?
haha jag hoppas du uppskattar mitt enkla rim
hoppas du inte sover i stim.
med fiskarna alltså, bara du kommer tillbaka
vi har ju aldrig bakat nån kaka!
vänta bara tills du får smaka!


BRICKS & BREAKS

Yes baby. Lite uppdateringfar på bloggen. Klockan, Presentationen, bakgrund och länkfärger. Känns ändå som om att den behöver en helt ny make-over. Man blir bortskämd av att ha en blogg. Precis som ens garderob så vill man hela tiden ha nytt. Suck..

Det blev inget klubbande på Fredag kväll för Brittany mådde inte bra, så vi tar det nästa helg istället. Men jag, Brittany, Christa & Nät åkte till Haleiwa Eats istället och käkade Thaimat. Ni ska veta hur mycket jag älskar Haleiwa Eats. Jag skulle äta där vilken dag som helst. Till och med köpa en flygbiljett från Sverige till Hawaii bara för att äta där och sen åka hem igen. Så mycket tycker jag om den restaurangen. Tips: Mussaman Curry w/ Shrimps & Sticky Rice.

Anyways, helgen har varit skitbra. Pluggade Historia på Waimea Beach med Nät som sällskap. Trots att solen inte sken det bästa, så är det alltid värt att åka till Waimea Beach och hänga. En trip till Walmart gjordes när vi ändå var halvägs där, och en Acai bowl på vägen hem. Sjukt gott!

Resten av Lördag kvällen gjorde jag klart läxorna och åkte sen över emd Paul till Shelby's hus och tittade på Titanic. (Yes, jag vet.. Men Shelby har aldrig sett Titanic.)

Söndagen har inte varit lika spännande, men vi har i alla fall haft major kak-bak här. Brittany gjorde Strawberry cake med Choklad&Butter Cream fyllning och Shelby&Tessa gjorde hemgjorda Oreos.

Jag är redo för veckan.. typ.

:]
Peace

the swedes and their meatballs.

Förra veckan drog jag ju med Erin till nät och lagade mat. Köttbullar, närmare bestämt. Erin blev helt extatisk när Nät frågade om hon ville mosa ihop köttbulls smeten.

Emma, här får du en bild! :)


eat this: FRIDAY!

Yes. Äntligen fredag. Det har dock varit den skummaste veckan, knappt någon koll på dagarna har jag haft heller eftersom veckan började med en studiedag/State Holiday, så veckan har varit lite skum.
Jag har fått jobb, gjort min "New Hire Orientation" och jobbade min första dag idag efter psykologilektionen fram till för ungefär 40minuter sen.

Det är fredag i alla fall, och här ska festas! Ner till Waikiki ikväll med Brittany och Erin (eventuellt) och klubba lite på Zanza Bar. Skor och klänning är köpt sen onsdags kvälls Pearlridge trip.

Oh, min bil funkar igen btw :) Min snälla Landlord tittade på den och gav mig en ny radiator-cap. Woho! Bilen behöver nu bara vatten då och då, som en blomma!


Puss

Art Department, I've missed you.

Jag har ett jobb igen! Lite mailande fram om tillbaka med min förredetta Supervisor och jag fick igår kväll ett jobb. Efter Historia lektionen idag så gick jag över till Lisa's kontor och skrev på kontrakten och arrangerade jobbtider. Fantastiskt! Visst att det itne är som att få betalt för att gå till lektionen, men jag får göra läxor på jobbet om det är lungt sa hon. Så nu jobbar jag som sekreterare för skolan Art Department, och även för Music avdelningen.

Sweet!


I just go a phonecall from HEATHER!


Jag älskar det här tjejen, hon är helt underbart flummig och bra!


The Weekend.

Det har varit en helt sjukt bra helg. Äntligen börjar saker hända här borta!
Sweet Lördags buss-trip (själv, och ja, det var sjukt bra rekreation för själen). Sephora, Forever21 + Victoria's Secret. Ruby Tuesdays middag med Nät. Late night chilling med Brittany och uppraggad av två snygga University of Hawaii killar på 7Eleven.. You gotta love USA

Söndag: Kyrkan. Titta på Lovely Bones med Brittany (PS, Ni borde se den filmen! Finns i jättebra upplösning+ljud här: Del 1 & Del 2).
Födelsedagskake bakning för våran Hyresvärdinna (+ firande). Erin kommer över senare på kvällen (YES!), vi kör över till hennes hus, blir upphämtade av Cherise och spenderar resten av kvällen med att titta på Runaway Bride och laga Pasta.


Such-A-Good-Weekend!
-- beach & chill på studiedagen imorn.


Dan Black - Yours


in comes the blueberries.

Soya mjölken är slut, så jag kan inte käka min überfrulle med Jordgubbs Special K, Vaniljsoyamjölk och blåbär. Istället blir det bara blåbär och lite av kakan som vart kvar från tisdags kväll, also kallad "Baby Fat" (yes, jag döpte den.. när ni ser bilderna så kommer ni förstå).

Psykologiläxan är klar sen klockan 12 prick igår kväll.

Kvällen spenderades med Michelle, pommes på Ted's och Inglorious Basterds + Haagen-Daz "5 ingredient" Choclate ice-Cream.. SÅ GOTT!


Yay for Fridays. Ikväll blir det nog Daybreakers (den nya lite läskigare vampyrfilmen) och göra klar psykologiläxan för helgen innan allt det roliga börjar.

Dubbel yay för studiedag på Måndag - Luther Martin King Day.

Peace

psychology.. eat my brain out.

Jag har kommit underfund med varför jag knappt hänger med på psykologi lektionen.. jag ligger 1 dags läseuppgifter efter. Jag har absolut ingen aning om hur det gick till.. för jag har ju läst det som stod på mitt papper, men ändå så har jag missat 1 dags uppgifter.

Till imorgon har jag nu ca 50 sidor istället för 25 att läsa.. Nu är det dags att ta fram sinna skumm-läsnings skills och markeringspennan, markera definitioner och skita i "vara-duktig-läsa-allt" principen.

Hjärnan och kroppens vervsystem var det?.. ugh.. FOKUSERA!

http://www.nbcindia.com/Booksimages/1429215976.gif

This is the book.

Mamma

Christian Walz kom just upp på mitt iTunes medans jag gör min Eternal Marriage läxa, och så kom jag ihåg hur du skickade Christian Walz nya album till mig här på Hawaii. Tack för att du är så underbar Mamma. Jag ville bara att du skulle veta det.

Puss,
Jakie

Heartbreak Warfare.

Jag sitter och letar bilder till min Visual Design Class. Förra lektionen pratade vi om "Lines" (linjer), Actual & implied Lines. Hur linjer i sina olika former (diagonala, horisontala, vertikala och kurvade) kan uttrycka meningarna eller utgöra en bilds komposition. Jag tycker verkligen om den klassen! Nu börjar mitt bild/fotografi/konst bibliotek växa till sig ganska reällt.

På keramik lektionen idag så fick vi göra "Coil Pots". 8 inch höga, kladdigt och massa snurrande av lera senare så fick jag mig en hyffsat cylinderformad kruka. Nu står den och torkar till Torsdagens lektion.

Steg för steg av dagens lektion (inte mina bilder):
http://z.about.com/d/pottery/1/0/M/-/-/-/1stcoil.jpg

http://z.about.com/d/pottery/1/0/g/3/-/-/pitcher_coil_weld.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_43MhV9f2otA/R9xRqktoZvI/AAAAAAAAAgY/5nj8jDJR9Yk/s400/coil+pots.JPG


John Mayer - Heartbreak Warfare

Kvar för dagen: Psykologiläxan och Historia Worksheetet.

Peace

indie-indie-indeed

Music to listen to:
The Fray - Heartless (Kanye West Cover)
John Meyer - Heartbreak Warfare
Lykke Li - Little Bit & Possibility
Paramore - I Caught Myself
Rouge Wave - Lake Michigan & Chicago x 12


The Fray - Heartless

church x3

Tror ni inte att jag lyckas vara i kyrkan i 5 timmar idag? Först skulle jag med till Pauls församling som jag trodde startade 9:30 8men som visade sig vara en annan församling som dessutom började 9), så började Pauls den egentligen 10:30. Så jag sitter klart på båda sakramentsmötena och går sen vidare till min församling som börjar klockan 12. I mitten av söndagsskolan (runt halv 2) så kommer Paul och hämtar mig.

Jag har umgåtts väldigt mycket med honom på sista tiden, I know. Paul är en av mina bästa vänner. så det blir bara så. men nu ska jag vidare och leka lite med Nät. För er som inte vet vem Nät är så är det Nathalie Wiklöf, som jag har kännt ända sen min adra termin här. Den där härligt galna skåningen som jag tycker så mycket om :)

Jag och Nät var på stranden igår eftermiddag, sen skulle Nät hem och Paul kom till stranden. Så jag läste klart min psykologiläxa och fick en hel del sol på mig. Sandslott byggdes, och jag vann.. hands down.. med mitt Golf/Resort/hotell, även om han tyckte att hans "mansion" som egentligen bara var ett vitahuset format slott vann, som inte ens var dekorerat eller gjort med pelare. Så jag har väll en såndär lagom kliandes skön röd solbränna på ryggen och underarmarna idag:/

Men det är okej. Det blir brunt sen! haha

Söndagslunch: Butterscotch Squash Ravioli (från Costco) och Sallad. Soppa hos Nät.

peace


ps. tycker ni att det är jättejobbigt att läsa detta utan en vit bakgrund? säg till i sådana fall så fixar jag till det lite :)

Speedy Gonzales strikes again

Så, skolan är i full gång, och jag diggar mina klasser hittills! Min Visual Design lärare är stenball. En halv koreansk tjej från Washington, USA, som visar de mest intressanta bilderna jag sett och verkligen får en att hänga med på lektionen.

Igår eftermiddag, efter Ceramics lektionen, så fick jag sitta i kö till min Advisor i typ 1 timme för att försöka få lägga till Historiaklassen som jag skulle ta med Paul, och jag vet fortfarande inte om jag kommer få ta den. Hon mailade tillbaka till min lärare och sa i alla fall att hon gladerligen kan lägga till den om det är okej med honom. Eftersom jag inte är en Senior som måste ta den klassen för att kunna ta min examen så är jag inte heller riktigt en prio 1 elev. men jag behöver klassen för min "General Educations" vilket också gör att jag kan beta av den snabbare och få mera credits på samma gång. Annars måste jag ta Fitness for Living, vilket jag inte är super excited för.

Psycology klockan 12.10. Emma, det ska bli riktigt kul att kunan disskutera sånna här saker med dig sen :)

Ojoj, jag måste ju förståss berätta om vårat lilla äventyr igår eftermiddag...
Jag, Paul & Brittany skulle åka till Wal-Mart, och jag tyckte att vi skulle ta bilen. Nästan framme vid Sunset Beach (ca 15 minuter från campus) bestämmer sig min motortemperaturmätare att skena, och jag bara tänker på att vi måste kunan ta oss till närmsta Chevron mack. Men jag känner att jag ska stanna vid vägkanten. Tur var det. för sekunden efter att jag stannat så börjar motorn ryka... Yes. Motorn börjar ryka, ni läste rätt.
Smått panikartad och chokad så öppnar jag motorhuven för att tillsammans med Paul kolla på motorn. Brittany ringer sin landlords man Dan, som är bilmekaniker, och vi börjar prata med honom om vad som hänt med motorn. Vi märker att oljan i motorn är slut, att kylvätskan behöver fyllas på (eftersom det bara finns vatten i tanken..) och börjar då förstå varför motorn hettat över. Efter lite om och men och förklaringar så får vi i alla fall i 1 gallon (ca 3 liter) vatten i motorn och lyckas ta oss till närmsta Chevronmack som bara var typ 300 meter därifrån.. Jag går in och köper 1 flaska olja och kylarvätska, och då märker vi att det inte bara var 1 flaska som behövdes för att fylla på.. utan 3. Vi fyller upp motorn med vatten tills det rinner över (för det sa Dan att vi skulle göra) och börjar köra motorn lite. Problemet löst.
Vi funderade på på om vi skulle åka hem, och jag sa att vi kan börja åka hemmåt och se hur motorn låter och hur det går, och börjar köra närme Laie. Vi vänder i alla fall och åker till Wal-mart & Costco och handlar det vi behöver. Märker på vägen tillbaka att temperaturen börjar hoppa långsamt uppåt, stannar till på närmsta mack och fyller på med en massa vatten till och tog oss hem säkert och bra med vår mat och förvaring.

Lite läskigt var det faktiskt. Så typiskt att det alltid ska vara någonting med den där bilen alltså. Det är tydligen en lägga i motorn där vattnet rinner ut och "capen" som vi fick skruva av har ett lite raggigt gummiband som behöver bytas ut. Vi får se hur detta går.

Anyways. Dags för att lägga i lite tvätt! Efter psykologi klassen ska jag och Nät dra till stranden lite. Den här snövita kroppen behöver lite färg! :D

Lite "Vitamin Water" kärlek. Var glada att ni har fått denna dryck i Sverige nu. Jag älskar den!



Peace

Första veckan:

Måndag: Wal-Mart trip, och Dole Plantations besök med Paul.
Tisdag: Morgontripp ner till Ala Moana shopping Center och storshopping på Forever 21 (YES! Har längtat stört mycket efter Forever 21!). Brittany kommer hem och familjen följer med för en dag. Så jag följer med dom ut och äter och hänger på hotellet i Turtle Bay.
Onsdag: Första skoldagen. Min första klass börjar 7:30 på morgonen och är Visual Design. (yes, killer time. men Tis&Tors är det ju som sagt sovmorgon till typ 12:30) Sen hade jag History med Paul. Psychology på eftermiddagen och Eternal Marriage klassen (som jag skippade eftersom dom ändå bara delar ut kursinnehålls papper. Direkt efter Historia klassen så träffade jag på Ashley som skulle ha lektion i rummet bredvid, Stephanie på vägen ut från GCB byggaden och hängde sen med Erin inne på Seasider medans hon åt och jag väntade på att få gå till psykologi lektionen. (PS. Emma, psykologi verkar sjukt roligt måste jag erkänna...)
Efter skolan lunchade jag med Nät, färgade hennes hår och bara hängde ett tag hemma i hennes nya lägenhet. Nu sitter jag och pillar lite med mitt schema, mailar folk och väntar på att Paul&Brittany ska komma tillbaka.
Jag har även lyckats hinna över till Health Centret och få min TB test Checkup, skaffa skol-ID kort och köpt en Psycology bok så jag kan göra läxan till Fredag. Woho!

Nu vet ni! :D

Well. Jag bor precis bakom det här huset. Men här ser ni typ mitt område i alla fall :)

Top & Halsband, inköpt från Forever 21. Detta har fått många avundande blickar och gillande kommentarer idag :)


Peace

Nät, the fabolous.


Nät vägrar vara med på bild. Så när jag tvingar henne så blir det nått flummigt underbar istället. Enjoy!

haha

Dear Cheetos, where have you been all my life?!

Jag vaknar vid ungefär 5:30 för att tupparna i området galer som tokar. Inte ok! Trots detta var jag ändå inte dödstrött. Förlåt Mamma, Bine & Emma för igår kväll.Jag var så stöööört trött, däckade på datorn :P

Jag låg kvar i sängen och segade till ungefär 7, och började sen göra mig i ordning för att gå till mataffären, igen. Det är mer grejer som behöver inhandlas. Jag tog en sväng bort till Foodland vid 8 och köpte på mig allt möjligt. Soyamjölk, räkor, handduk till shampoo och CHEETOS! Oj vad jag har saknat Cheetos. Det är USA's motsvarighet till ostbågar, fast godare och knaprigare.

Alldeles strax ska jag dra mig bort till Aloha Ballroom för en new student orientation. Igen. Men ajg måste fixa nytt ID och ltie sånt som sagt, så jag får väll stå ut.

Jag fick beröm i mataffären av två äldre herrar för mina guldiga H&M sandaler, dom tyckte dom var asfräcka! hahah CREDS!


PS. Bine jag har på mig den där jättesöta blommiga klänningen du sydde, och den är såååå fin! Tack!


Puss & Peace

HAWAII!

Nu sitter jag i mitt sovrum, off-campus, och käkar minimorötter och dricker juice. Det kan inte bli bättre. Det är soligt och runt 27 grader ute, och jag borde verkligen inte klaga.

Jag har fått en cykel av Paul, som var hans förra rumskamrats cykel, så vi har cyklat runt lite.

Min hyresvärd, Mindy, är så sjuuuuukt snäll!! När jag kom så hade hon med sig sängkläder till mig att låna eftersom hon misstänkte att ajg itne hade någonting med mig. Tur att jag hade en kudde i alla fall, och en filt jag snodde från flygplanet :P (I know, förlåt mamma, men dom slänger ändå filtarna, och jag har betalat för flyget.. så.. en filt för att hålla sig lite varm om natten kändes rättfärdigat.)

Igår kväll hämtade Jordan och Andrew upp mig från flygplatsen. jordan är en kille jag lärde känna min första termin hösten 2008, riktigt schysst kille btw, och Andrew gick i min församling min sista termin. Vi hade skitkul i bilen påvägen hem. Paul mötte mig, tillsammans med Mindy, när vi parkerade vid huset, och hjälpte mig in med mina jumboväskor. Sedan tog vi en promenad till Foodland och köpte lite mat, lämnade det i mitt hus och gick över till Pauls hus som ligger typ 15-20 minuter bort från campus. Tur att jag nu har cykel så jag kan cykla dit.

Idag har jag varit på Sakramentsmötet och sedan bara chillat hemma hos Paul. Det är så skönt att höra folk prata engelska hela tiden!

Mitt iTunes är på, och The Killers låtar kommer på. Jag inser hur mycket The Killers låtarna påminner mig om Hawaii, och det är väldigt skönt att vara tillbaka för en termin.

Adress:
Jacqueline Usterud
55-525 Naniloa Loop
Laie, HI 96762
USA


Peace

Hejdå Sverige, vi hörs från Hawaii!

Det är dags igen. Jag lämnar Sverige för Hawaii i några månader, och har nu packat ner mina grejer. Flyget lyfter 6:25 från Arlanda, så nästa gång ni hör från mig är det nog Söndag kväll hos er. Jag kommer verkligen sakna er, det ska ni veta. Jag har trivts så himla bra de här 9 månaderna, och jag blir faktiskt gråtfärdig när jag tänker på att lämna allt igen. Det är klart att det blir kul att träffa min lilla "hawaii familj" igen, och uppleva roligheter samtidigt som jag pluggar. Men jag trivdes verkligen mycket bättre hemma i Sverige än jag trodde att jag skulle göra.

Tills dess, så finns jag här och skriver om vad som händer på Hawaii.
Till min Familj, Steph, Mathilda och Gabbe; Jag vet att ni läser, och jag tycker så mycket om er!

Endast för er har jag lagt in en Hawaii-klocka i vänster spalt, så ni ser vilken tid det är på Hawaii. Adress kommer senare!

En gång till: Tack allihopa, vi ses i slutet av April, okej? Glöm inte bort mig!

Aloha,
Jakie

Välkommen 2010!

Fokusfesten var verkligen jättemysig igår kväll. Trots att musiken kanske inte var av bästa kvalitet, så var definitivt människorna där det. Alexandra, Miriam, Mathilda, Skåningarna, the boys och de andra söta flickorna!

Jag är så glad att jag fick fira in det nya året med dom! Förra året var jag i Las Vegas vid den här tidpunkten, vilket också bidrog till varför 2009 blev ett så bra år. Det startades så bra!

Jag har inga nyårslöften, för det ger alltid lite ångest i slutet av året. Vilket också är anledningen till varför jag ine har haft några nyårslöften sen.. Lång tillbaka i alla fall. Målet är att alltid försöka tänka positivt, och som alltid är mitt motto att "aldrig säga någonting om någon som du inte skulle säga till dom face-2-face".

Jag har under året blivit mycket bättre på att: organisera mig och ta tag i saker, berätta för andra vad dom betyder för mig och visa mer öppna känslor (haha, kanske inte ilska då förstås).

År 2009 kort och gott:
Jan: Lämnar nyårsfirandet i Las Vegas för sista terminen på Hawaii sätter igång. Lär känna Brittany.
Feb: Skolan fortsätter. Jag spenderar mesta delen av min tid i Mattelabbet. Börjar äta bara vegetariskt och mår mycket bättre.
Mars: Brittany & Heather fyller år och party hålls i Turtle Bay.
April: Åker hem till Sverige igen. Möhippa för Amanda Nyberg (fd. Bensige)
Maj: Bine fyller år. Studentskiva á la Stephanie. Inser att FIDM skulle bli på tok för dyrt och väljer att stanna hemma i Sverige istället och söker till Tillskärarakademins Mönsterkonstruktörslinje.
Juni: Steph tar studenten. Jag får jobb.
Juli: Kommer in på Tillskärarakademin. Åker som ledare för Örebros tjejer på Svung. Sjukt kul, finns inga bättre tjejer! Bestämmer mig för att åka tillbaka till Hawaii kanske vore ett bra alternativ, och börjar söka tillbaka.
Aug: Hälsar på Paul & Brittany i Oregon. En roadtrip ner till San Francisco gjordes. Tillskärarakademin börjar!
Sep: Jag fyller 22år som firas med pompa och ståt. Njuter att att gå i kreativ skola igen. Mönsterkonstruktions klasserna är underbara! Lär känna Miriam och Marlene mer.
Okt: Får 2 jobb. Tillbaka på Espresso House igen (riktigt skönt faktiskt) och ett nytt jobb på barnklädesbutiken Floralin&Junior.
Nov: Jobbar och går i skolan 24/7. Får veta att Hawaii kommer lösa sig helt och hållet, får stipendier och boende fixat samt studiemedel.
Dec: Lugnar ner mig med jobbandet, och tar bara 20h passen på Floralin. Skolan slutar och jag får en utmärkelse på skolan med diplom och presentkort. Firanden på olika ställen och sätt har förgyllt hela december månad. Packandet för Hawaii börjar.

Nu är det bara tokpacka som återstår. Det ligger kläder i finvikta högar över hela min strykbräda och ovanpå carry-on väskan. Jag måste ta ner min jumbostora hawaiiväska och börja packa i den. Snålt nog, så måste man betala för andra väskan nu med United airlines.. Hade jag bokat biljetten i September så hade man FÅTT andra väskan gratis. SNÅLJÅPAR! 50 dollar till för en andra väska. Hoppas dom på Arlanda imorgon är lite snälla och "förbi ser", haha.

Till Mathilda: Jag tycker så himla mycket om dig! Du är en av de snällaste, och definitivt ärligaste och mest omtänksamma människor jag känner. Och jag har dessutom varit på andra sidan jordklotet och aldrig träffat någon som dig! Vacker på insidan och utsidan! Jag är så glad att du flyttar upp till Stockholm, även om det bara är en termin, och jag är verkligen jätteledsen att jag inte kommer vara här :( Fy vad smörig jag lät nu, men det gör inget. Du vet vad jag menar :)

Till Miriam: Du MÅSTE ha det bra i Malmö, men sen vill vi ha dig tillbaka hit :( ok? :D och TA MED DIG ALEXANDRA!

Till er andra: Gott nytt år, jag ser er snart igen. I början av Maj för att vara mer exakt! Tills dess finns jag på skype eller facebook :P haha

Färdigfixad med sminkning + lösögonfransar och klädsen till nyårsfesten.


Puss&Kram och Gott nytt år
Jacqueline

RSS 2.0