holy mother of homework!

Jag har gjort klart all min läsning för terminen! Detta innebar totalt ca 200 sidors läsning av historia och psykologi.
I'm done!

Nu har jag bara mina äckliga studyguides, en psykologipresentation och ett final project kvar att göra...

Shit.

hej, jag heter jacqueline och...

jag har en 3årig pojkvän... tydligen.

Våran Landlords barn Sam & Riley är nog dom sötaste barnen ever. Riley som är 3 år, har tydligen fått för sig att han är kär i mig, och säger att jag är hans flickvän. Sånt charmtroll!
Varje gång jag går förbi eller kommer hem och dom är här så skriker han "JAHIIE" (Jackie), "where ah you goin?", ska visa sina bilar och tågräls och ska sitta i knät och gosa. Han sitter stundvis och bara glor med ett stort leende på läpparna, och mina roomates tycker detta är jättekul. Samma sak med deras Mamma. Så himla söt är han dock!


Det här är Riley, 3 år.


and it was the best weekend of her life. the end.

Det fanns mycket omständigheter som hade kunnat förvärra den här helgen reält. Men istället visade den sig bli den bästa helgen jag haft på sjukt, sjukt länge.

Det är själviskt att säga att det har varit bra att Nät har mått så dåligt. Men jag kunde inte vara gladare än att få vara hos henne och pyssla om henne.. Som jag har fått pyssla om mina systrar, eller blivit ompysslad själv när jag varit sjuk. Soppa har lagats, kakor, cola, modetidning köpts till en sjuk Nathalie, midnatts roadtrip, kortspelande, deep talk och sakramentsmöte var grädde på verket.

Tillägg till det var en dubbeldejt med Will, en födelsedagsfest, Haleiwa Eats, trampolin hoppande och flera timmars serie tittande med Brittany. Allt känns bra.

Det har skrattats, gråtits (för min del), kramats, hoppats trampolin, solats på stranden, tittats på film och serier, och druckits sjukt mycket coca-cola under helgen.

Jag är så glad att jag har dessa människor i mitt liv. Speciellt Nät.

Fläkten är på i fotändan av min säng, och jag har precis tagit en dusch. Ala uppsatser är klara och läxläxorna för resten av terminen är gjorda under helgen. Det är nu dags för mig att sova och påbörja en ny vecka.

... and it was the best weekend of my life.
the end.


@Temple Beach

ang @TB

Så det visade sig bli en dubbeldejt.. väldigt trevligt, och god mat var det också.
Men jag blir så blyg runt nya människor. liskom stirrar ut bland ingenting ibland :/ vet inte riktigt varför.
Nät och Kit dock, seriöst bäst.

Efter dubbeldejten så åkte jag över till Nät, där Kit varit över ett tag också. Hängde med dom också, och jag börkjar känna mig riktigt bekväm runt Kit också. Han är som en brorsa. Och Nät, ja, det vet ni.l Jag har adopterat in henne i min familj.. BTW. :)

Anyways,
vi började titta på en film "Brothers" med Jake Gyllenhaal, Toby McGuire och Nathalie Portman. Rekommenderar den verklien.

Vid 6 var det dags för Brittanys födelsedgskalas. :) Helt okej.. men jag vet ändå inte riktigt.

Jag har bestämt mig.
Nu kommer jag hem.

27 April

off to lunch with Will and his friends

@ Turtle Bay.

Will är Nathalies kompis som jag börjat lära känna eftersom vi alltid möts vid Nat's job varje måndag och onsdag morgon. I Månadgs åkte vi ner till Kaneohe och åt suchi, på ett sushiställe (som var skitbilligt) och som hade den där klassiska snurrbaren där mn plockade åt sig av vad man ville ha, medans kockarna stod i mitten och lagade sushi. Riktigt gott och riktigt coolt!

Efter lunchen ska jag över till Nät och fortsätta pyssla om henne nu när hon inte mår bra. Jag var där hela dagen igår (bästa fredagen på mycekt mycket länge om jag får säga det själv) och bara pysslade om henne.

Jag lämnar er med en Lördagslåt sålänge:


with all these things that I've done... Part II

History Paper about the Parthenon - Check!
Visual Design Studyguide - Check!

Yes my friends,
det börjar ordna upp sig.


Nu: Lite Regina Spektor - Us

Secretary 101

... print this, cut that, fold that, run this, sign that, deliver this, update that, inform them, forward this ...

Livet som sekreterare får mitt huvud att snurra.. Å andra sidan så får jag i alla fall leka med Photoshop.

migrän hjälp, nån?


middagsmat.

Helt slut i huvudet efter jobbet, fann jag mig själv körandes omkring i min bil för att köpa mat. Allting snuskigt verkande lockande. McDonalds, TacoBell och Subway (även om det inte är lika snuskigt).

Jag ville dock ha någonting fräscht, jag kände inte för en fettbomb i botten av magen.. Och sallad verkade på tok för tråkigt (trots färskt..). Men jag hittade lösningen. SOPPA!

Soppa kan bota hungiga magar och slutkörda huvuden.

Då måste jag förstås tillägga att Subways Clam Chowder Soup, med mitt solrosfröbröd till verkligen var gott tillsammans.


På tal om ingenting.. Hade ett riktigt roligt samtal med Patric idag. Jag sitter och försöker läsa psykologiläxan som jag hade några sidor kar på men det börjar med att han citerar "En helt ny värld" från Aladdin och sedan bestämmer att vi måste se filmen 300. Flummigt, och flummigt underbart. Det är bra att ha människor som förgyller livet lite sådär på en helsikesvecka helt enkelt. Tack Hanke Spanke!

Tillbaka till Psykologiläsandet, Historia Pappers skrivandet och Visual Designs Test pluggandet.

Peace

"with all these things that i've done"

Psychology Sleeping Disorder Paper - Check!
Visual Design Binder - Check!

Kent, Mellankoli och en riktigt god Risotto

Det är var jag kallar en söndag.

Förutom att biskopens fru kom förbi och skulle hälsa på mig och typ Brittany. Men jag var den enda hemma. hon tog våra telefon nummer, och sa att hon uppskattar att vi kommer till kyrkan och att hon älskar mig.
Sjukt skumt och skepiskt tyckte jag. Hon har aldrig pratat med mig, ever, och känner inte ens mig. Jag är inte den enda som skulle tycka att det är skumt.

Anyway.

Igår var jag nere i Honolulu, och åkte upp bland bostadsområdet högt uppe på en bergssida och såg utsikten över hela staden, och bevittnade även en riktigt solnedgång. Ni vet, en sådan där man verkligen ser solen gå ner på en klar horisont. Det är inte ofta man får se det hända. Inte så fort heller. Inom loppet av någon minut så fysiskt såg man solen gå ner, nudda horizonten, täckas halvägs och sen försvinna med lite glödande ljus ovanför sig, till en ljusblå halvt upplyst himmel. En känsla av oändlighet slog mig, och hur fantastiskt vacker Hawaii är från rätt sida av ön.

Men jag längtar hem.

Finals veckan kommer snart... Smått panikig över alla prov, inlämningar och uppsatser som ska göras klart.
jag har så många checklistor.. och så lite tid.. och sömn.




remember me?

Ni kan fortfarande fråga mig saker, om allt och ingenting, på Formspring.

http://www.formspring.me/jaykaiy

Peace

For this I did wear without shame.



+ en lite slapp frisyr med 2 tunna flätor halft gömt i håret.

rough drafts.

1 papper klart, 2 rough drafts to go. Psychology draftet är i princip klart, och Parthenon draftet (historia) är snart färdigt också. Vilken kanondag dock! Jag får nog kalla min Lördag en "Self-awareness day". Började dagen med att skypea med Mamma, sen Emma, och Bine. Gick bort till stranden vid 11.30 och gick hem runt 2. Började pilla lite på historia pappret, åkte bort till Haleiwa och hämtade ut Thaimat (eftersom det kändes alldeles för mobbat att sitta på restaurangen själv, trots att den är väldigt liten). Nu är jag hemma igen, lite rödbränd, men insmord i svalkande Aloe Vera, och skriver på historia uppsatsen. Fantastiskt!





Who would've thought.

Peace


här kommer halsontet..

Skit också! Jag vaknade upp helt trött u huvudet imorse. Ni vet, sådär när huvudet känns alldeles för tungt för ens nacke. Någon timme senare (kl 8 på morgonen vill säga), sitter jag på jobbet och känner hur det börjar klia i halsen. Jag skulle ha förstått det igår kväll när min hals började klia. Det händer endast när ajg ska bli sjuk.

Så nu sitter jag med halsont, ett tungt huvud och en smått rinnande näsa. Dags att rusta upp med dayquil, nyquil, aspirin, halstabletter och cleanex..

Jag som trodde att jag sluppit undan nu när alla andra har varit sjuka.

Skit också.

http://www.grimandproper.co.uk/BG007_having%20a%20cold_web.jpg


Visual Design Final Project Help:

Hej Allihopa,
det börja närma sig terminens slut, och vi ska nu sätta igång med vårat Final Project.

Temat är "If I Was A Piece Of Artwork, What Would I Look Like?"

Så jag skulle behöva lite inpiration från er också.


Beskriv mig:
med 3 ord
en färg
i jämförelse med en känd person (utseende, personlighet.. whatever.)

tack! :D
<3

For all You Sweet lovers out there:

Prova Häagen Dazs Créme Brulée Glass.. Ni kommer tuppa av!
http://lh5.ggpht.com/sakulsuku/R38RWY38zqI/AAAAAAAAIak/3KeCCYOwYxs/s512/IMG_8937.JPG

Jag har även blandat i lite bitar av Pillsbury's Chocolate Chip Cookie Dough:
http://1.bp.blogspot.com/_XSWxY7B0SxA/SwQhO9zzpGI/AAAAAAAAB68/-hn9ZSo1pj8/s1600/pillsbury.jpg

Heavenly..

Onsdagsmiddag!

Vilken sekund som helst så kommer Erin & Chantal över på middag! Jag har stårr och lagat svamprisotto och tärnat upp avokado. Chantal skulle ta med sig efterätt och Erin dricka, så det är bara att vänta på dom!

Jag är sjukt excited!! Det var hur länge sen som helst som jag umgicks med dom, speciellt Chantal eftersom jag också bodde med henne. Erin har jag hängt med några gånger, men jag har varit så inrutad i skolarbete och andra grejer att jag knappt träffat dom alls. Ett kort hej och en kram på campus när vi sprungit förbi varandra.

Det är dags att jag börjar socialicera mig, och hålla mig upptagen med andra grejer nu.

Dags för förändring! Ska jag klippa håret också?

http://mckinneyoatescereal.files.wordpress.com/2009/01/anne_hathaway.jpg


Denna varianten (lite längre dock) tänkte jag mig. Längre framtill, och axellängd i nacken.

Rösta: ja eller nej?




Jay

RSS 2.0