Onsdagsmiddag!

Vilken sekund som helst så kommer Erin & Chantal över på middag! Jag har stårr och lagat svamprisotto och tärnat upp avokado. Chantal skulle ta med sig efterätt och Erin dricka, så det är bara att vänta på dom!

Jag är sjukt excited!! Det var hur länge sen som helst som jag umgicks med dom, speciellt Chantal eftersom jag också bodde med henne. Erin har jag hängt med några gånger, men jag har varit så inrutad i skolarbete och andra grejer att jag knappt träffat dom alls. Ett kort hej och en kram på campus när vi sprungit förbi varandra.

Det är dags att jag börjar socialicera mig, och hålla mig upptagen med andra grejer nu.

Dags för förändring! Ska jag klippa håret också?

http://mckinneyoatescereal.files.wordpress.com/2009/01/anne_hathaway.jpg


Denna varianten (lite längre dock) tänkte jag mig. Längre framtill, och axellängd i nacken.

Rösta: ja eller nej?




Jay

Kommentarer
Postat av: Mamma

Skulle kunna vara snyggt, men jag tycker du ska tänka på att du har tjockt hår. Anne Hathaway har inte det, så det skulle inte funka på samma sätt med ditt hår. Det kanske skulle bli lite Gustav Vasa över det hela . . . En bra frissa kanske kan se hur man kan göra något liknande med uppklippningar i ditt hår. Och naturligtvis växer det ut igen, men det kan vara jobbigt under tiden om man inte är nöjd.



Älskar dig!



Puss, Mamma

2010-03-04 @ 15:43:03
Postat av: jay

är det ett ja eller ett nej?

2010-03-04 @ 21:10:27
URL: http://jakieathawaii.blogg.se/
Postat av: Marita

Jag tycker det är riktigt snyggt och du skulle vara snygg i det. Fråga frisören om det skulle funka med ditt hår. De ska ju vara specialister på hår förhoppningsvist. På mig skulle det inte fungera för jag har för tunna hårstrån och för RAKT utan att blåsa in fluff och så.

2010-03-05 @ 00:07:07
URL: http://mitassida.blogspot.com/
Postat av: sissel

ja! kram

2010-03-05 @ 08:05:06
URL: http://blommigaprickar.blogspot.com
Postat av: Mamma

Det är ett KANSKE. Jag tror att ditt hår måste tunnas ut om det ska bli snyggt, eftersom du har så tjockt hår (vem trodde det när du var en liten biljardboll?)



Jag tycker förstås att ditt hår är jättesnyggt som det är, men eftersom du verkar rätt sugen på att klippa det kanske du ska göra det och se om du trivs med det. Det är ju ändå hur du känner dig när du har den ena eller den andra frisyren som spelar roll! Puss, Mamma

2010-03-05 @ 11:12:32
Postat av: Mounia Mamma till Brandon

Om det blir lite längre än det så JA. :D Om de blir skumt så är det ju så att det faktiskt växer ut :).

2010-03-06 @ 00:53:45
URL: http://womantomom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0