Bränd på T-Jarlen

Så påväg till jobbet gick jag in för att köpa mig lite körsbär på T-jarlen i Östermalmstorgs tunnelbana. Påväg till kassan så reser sig helt plötsligt en kille upp och tar ut en plåt med nygräddade bröd på. Jag som inte såg mig för lyckades gå förbi och dra övre delen av underarmen längstmed den skållheta plåten. Plåten gjorde ju såklart ett djupt långt skinnskållat brännmärke på min arm. Killen skämdes. Men det var ju inte hans fel. Jag såg inte honom, han såg inte mig.

Kommer nog få ett fult ärr. Bara det inte ser ut som om jag skär migsjälv! Varför har jag en sån himla otur nu för tiden. Jag blir sjuk varannan vecka och tappar en glaslucka på foten?

Inte varje dag man bränner sig i mataffären?

STHLM Newpsies

Jag gjorde en väldigt anmärkningsvärd notering idag. Efter många rundor med diskplockningn så såg jag 3 väldigt trendiga södermalmstjejer sitta vid ett litet bord på uteserveringen. Varje tjej hade en liten hund/hundvalp i famnen, inlindade i sina koftor/jackor som små bebisar.

Dom betedde sig verkligen som om hundarna var deras små spädbarn och vaggade dom lite fram och tillbaka. Tror tillochmed att ena hunden hade somnat. Det såg helt sjukt lustigt ut.

Tänk er själva. Tre jättestylade, jättetrendiga, coola södertjejer i 25års åldern, sittandes med varsin liten hund i famnen som nyblivna mammor.

Definitivt Stockholms egna Newpsiesar.

usch

kl: 10.15
Då var det dags för mig att gå till jobbet för ett diskpass. Jag hatar diskpasset. Det är så äckligt och jobbigt.

Latteart del 2

Hur gör man då latteart?
(som svar på Stephanies fråga)

En latte består av en espressoshot & mjölk. När Espressoshotten görs så bildas en så kallad crema på översta lagret av espresson. Den ska man ta vara på och därför snabbt steama (skumma) mjölken. Skummas mjölken rätt så bildas även en crema på den. 

När man häller ner mjölken i espresson så ska man snabbt men ändå försiktigt få upp både espressocreman och mjölkcreman till toppen av lattekoppen. Det är där alla dom godaste smakerna sitter.

När man fått upp både espresso och mjölk så skakar man mjölk-kannan lite i zick-zack rörelser för att få mjölkstrålen att bryta sig igenom latte creman. Det är då man kan göra lattekonst. I detta fall ett löv. grunden till lövet är en ormliknande slinga. När slingan är gjord så drar man en rak stråle igenom mitten på "ormen", då drar mjölken med sig ormen ner till ett löv med blad och stjälk.

En annan metod finns det också. Man kan skumma mjölken först. Och sedan använda sig av espressoshotten till att göra mönster ovanfå mjölken samt använda sig av olika verktyg till mönster. Som på den sista bilden i förra inlägget. Där har jag gjort små prickar med espressohotten och sedan dragit med en metall "pinne" genom alla prickarna för att binda ihop dom till en "krans".


Åh så nördigt, men det är riktigt kul. Hantverk!
PUSS!


Lite latteart á la Jay

Om du inte redan visste det, så jobbar jag på Espressohouse på stureplan. Jag stortrivs! Jag tänkte visa några bilder på lite Latteart (latte konst) som jag har gjort idag.

    

    

Puss

Emma, sexy stuff.

Var bara tvungen att fota Emma när vi skulle till gymmet i fredags. Hon såg så mobbad ut! Gråa leggins och en stor röd t-shirt med ärmarna upprullade. Hon såg ut som om hon skulle cykla i någon tävling. Lance Armstrong = Emma.
Ända skillnaden dock är att Lance är cool.. coolare i allafall. Men Emma är definitivt sötare!


fred!

Carelyn Keann, nu Fru Maximilliam Åkebrand!

Maximilliam & Carelyn Åkebrand, 28 augusti 2008

Carelyn Keann & Maximilliam Åkebrand

Den otroligt snälla och vackra Carelyn Keann har gift sig! Hon och Maximillian Åkebrand vigdes idag, äntligen fick dom varandra tillslut!

Hennes klänning vara så vacker och håret uppsat tbak i bak med svallande lockar som hängde ner för ryggen. Klänningen var spets broderad och hade en jättevacker snörning i ryggen. Dom var så söta!

Temat: Svart, rosa & vitt.

Önskar Carro och Max all lycka till i världen! 
/Jay

Noomi = tuggummi

Vi satt många timmar på Mcdonalds i Handen. Många. Under tiden hinner Noomi ta tuggummi varannan sekund!
Matilda tycker det är väldigt lustigt. Det gör vi allihopa. Men ingen säger det så bra som Mathilda!

Mathilda:  Men Noomi, du tar tuggummi hela tiden. Säkert ett paket om dagen!
Noomi:      Nej, det gör jag inte alls!
Mathilda:  Jo!
Noomi:      Men det är ju gott!
Mathilda:  Du måste vara lös i magen hela tiden!

Problem: Tuggummi= laxerande effekt= Noomis mage?
Slutsats: Noomi måste vara lös i magen!
- Mathilda, du kan minnsan koppla som ingen annan kan. DUH!

PUSS!

Sen kväll med Steph

Jag älskar spontana grejer! Fick ett sms av Steph när jag hade lunch på jobbet igår. Hon ville hitta på nått! Så jag åkte direkt över till henne efter jobbet. Jag åt kebab & hon åt sallad, himla nyttofreak. Vi satt ute och pratade om allt och ingenting.
Det är det bästa med henne. Man kan prata om absolut ingenting och absolut allting. Haha, Steph, du vet vad jag menar. Tabu Tabu!

Jackson + Stephson,
Puss!





ps. Min kofta är ett reafynd från Monki! ÄLSKA MONKIS REA! ds.

Visum!

I förrgår var jag ju som sagt på ambassaden. Det var mäktigt! När jag kom dit så var det ett enormt jättestängsel runt hela området och utanför är ett litet "säkerhets hus". Såg ut som säkerhetskontrollen på flygplatsen.
Jag fick stå, i en liten kö, bakom en skylt innan vi fick komma in i säkerhetskontrollen. Alla var tvugna att stå bakom den skylten innan ingång. Det står "Stand behind this sign if you are aplying for a Non-immigrant visa". Sen ropar en vakt  fram oss en och en och då ska man ha alla sina papper beredda att visa för vakten. Rolig var han i alla fall.

Vakt: Godmorning, godmorgon!
Jag: Godmorgon!
Vakt: Har du ditt pass med dig?
Jag: Ja (och såkollar han på mina papper och kvitto)
Vakt: Har du din mobil med dig?
Jag: Nej, den är hemma.
Vakt: Ingen mp3, nått elektroniskt?
Jag: Nej, allt är hemma.
Vakt: Inga handgranater? Lämnat dom hemma? (skämtar såklart)
Jag: Hahaha, jaa, nej, dom har jag lämnat hemma!

Det hela gick ganska smärtfritt och fort. När jag kom in i byggnaden så ska en "Cashier" samla ihop alla papper och mitt pass för att skicka vidare det. Sen får man sitta ner och vänta på rader av stolar tills dom ropar upp ens namn i högtalaren. Efter 10 minuter hörde jag mitt namn.

"Jacqueline Usterud, please go to window F"

Där skulle dom skanna mina fingeravtryck på en grön mojäng. Och mina fingrar är ju lite korta så jag fick pressa upp dom och trycka ner. Lite komplicerat men det gick fort.
Sen frågade tjejen där mig 3 frågor och sen fick jag gå. Jag hade frågat mamma innan om hon trodde att dom frågade saker på engelska, och mycket riktigt så gjorde dom det.

"So, you are going to Brigham Young University"
- Yes, on Hawaii.
"How are you paying for school?"
- By csn. Would you like to see my papers? (Tjejen kollar)
"Why did you choose a school in the US?"
- Well, It's trough my church so i thought, why not.
"Have you ever been to the US?"
- No.
"Okey, you can keep these (papprena alltså) and this, your I-20, you will have to show at the airports in the US. So keep theme with you in your handluggage, available. And your visa will be sent to you in a few days"
- Okey, thank you!

Sen fick jag gå hem. Jag var klar ungefär kvart över 8. Gick hur fort och smärtfritt somhelst. Igår, det vill säga dagen efter, så fick jag hem mitt pass med visum i. Igen big deal alltså.

MEN! Dom har stavat fel på mitt namn! ARGH! Missat en bokstav. Katastrof. Jag fick panik och kollade igenom alla mina papper, men där står det såklart rättstavat. Varför har dom missat det!!! Ugh. Så nu måste jag ringa dit på måndag och se vad man gör åt det. Jag vill inte behöva gå dit igen... ?

orolig,
Jay


Och

så känner jag mig lite ensam. Ensam och eländig.

huvud: dunk, dunk, dunk...

Bihåleinflammation

bihåleinflammationDen här veckan har inte varit så himla rolig. Jag har fått en reäl förkylning, min hals kliar som tokigt och ansiktet gör svinont.
Dessutom har jag lyckats dra på mig en bihåleinflammation. Ni som har haft det vet hur det känns. Hela ansiktet gör ont, ögonen, pannan, kinderna. Och när man böjer sig fram..  uuugh.




Lite medlidande tack!

Sötaste lillkillen!

Pete Wiggins, 5 år, gör reklam. Han har gästat Ellen DeGeneres, och gjort en skitsöt reklamfilm. Kolla på den!


Spikat!

Sedan 2 veckor tillbaka är alla mina biljetter bokade. Det finns ingen återvändo, biljetterna går inte heller att boka om! LÄSKIGT!

Först ska jag en tripp till Marion, Illinios, och hälsa på Kyle Key och hans familj. Hans mamma har gett oss det underbara sloppy joe receptet!! Tack Mamma Key!

Resplan:

15 Augusti, 2008 - Destination Marion
Arlanda 13.35  -Atlanta 17.30
Atlanta  20.04 - St Louis 20.45 (lokal tid, dvs. - 7 timmar)
- Framme 20.45 i St Louis där jag blir hämtad.

19 Augusti, 2008 - Final stop, Honolulu
St Louis 18.30 - Seattle 20.40
Seattle 8.35 - Honolulu 11.55 (lokal tid, dvs. -11)
- Framme 11.55 den 20 Aug, i Honolulu, Hawaii, där jag blir hämtad av BYU's egna Coconut Express 15.00. 2 timmars resa till Laie där BYU ligger.

Den 20 Augusti är det checka in och fixa 'student idkort" som gäller. Och en massa, massa, massa andra freshmens events.

XOX, för alltid er
Jaykaiy


steve carell

Steve Carell, från serien The Office, gästar Racheal Ray i dagens avsnitt. Han är sååå rolig!
Så det som händer är att publiken får fråga några frågor.

Racheal Ray: Next up we have Christine
"Christine"   : Oh, it Christina, but I get that all the time.
Steve Carell : Me to, I get "Stevv" all the time. They forget the e.

JAG SKRATTAR HYSTERISKT!!!














världens bästa chef, Steve Carell

Beyond Retro

Beyond Retro är helt underbara! Vi har där inne i säker 2 timmar. Man kan bara frossa i 2nd hand väskor (dom oskabbig och snygga väskorna såklart!), skor, klänningar, toppar och kjolar.

Jag bestämde mig för att bine skulle prova en helt sjukt ful klänningen med massa röda volanger, aka cha-cha klänningen, och hon skulle hämnas och tog en ASFUL röd-guldig paljett body. Men efter en liten stund i provrummet så började den fula volangklänningen växa på oss. Den vart så söt, som en dockklänning, ABSOLUT ingenting vi någonsin skulle visa oss i däremot! Men bodyn... FY!


  

 




Men den del fynd vart det också:
2 väskor,
ett skärp (till en nyinköpt reafynd från indiska)
& en vintage klänning. 
- bilder kommer

Satsuma?

På vägen hem så börjar vi av någon anledning prata om Timon & Pumba, från lejonkungen. Jag försöker komma på vilket djur timon är, men det går inte så bra.

J: Men det djuret, du vet det som står upp konstant i flock? Det heter nått i stil med Satsuma.. 
B: (asgarvar) 
J: Hahaha, ja, eller Tiramisu? 
B: (garvar ännu hårdare) 
J: Cheeta? 
B: Cheeta? (viker sig av skratt och coca-colan sprutar ur munnen på henne) 

J: Vi måste ringa mamma.

B: Mamma, vad heter det där djuret som Timon är?
M: Uhm, Lemu?
B: Men nej, lemu är sånna som ser ut som apor och sengångare. Svart vita.
M: Mmm, men är inte det en Lemu då? 
B: Nej det är nån slags ökenråtta.. 
J: Du och dina råttor, hahaha! 
B: Men Jakie, det heter nått på S.

J: (Stirrar blankt) 

B: Sluta tänk på det. 
J: Det går inte!
 
J: Du förresten, vad heter dom där djuren som Engla hade? Legos? 
B: Jaha, dom som ser ut som chinchillor och ekorrar? 
J: Ja, Legos. Langos? Nånting -gos.. 

(det går en stund) 

J: DEGOS! Nej, Degus! 
B: Ahahaha!

När vi väl kommer hem så visar det sig att det heter SURIKAT! Gosh vad jobbigt det var att komma på! Det är så fruktansvärt frustrerande när man vet vad ordet är, men inte kommer på det!
Vi har väldigt intellektuella diskussioner i min familj! :D

Hurry Curry

Efter en morgon med födelsedagsfirande och tårta så drog jag och BIne in till stan för att äta på Hurry Curry som ligger precis brevid indiska på Hötorget. Gissa vilken mat det var då - jo juste, indiskt. Men vi vart lite besvikna dock, för maten var inte alls så god som vi förväntade oss.

Ingenting slår nog den indiska restaurangen vi åt på i London, med dom galna servitörerna som gick utanför på gatan och raggade in folk. VÄLDIGT konstigt, men gott!


be proud of your stomach

Puss!

Vad är det för dag? Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Emmas födelsedag, hurra hurra hurra!
Grattis Emma på 17års dagen!!!

min lillasyster
övningskör                                                               påväg till Bines student
    

Erfara tortyr.

exakt 2 månader kvar till min avresa från la Suede. Sverige alltså. Tydligen ska jag förbereda mig på tortyr och inte kunna sova på flera nätter.. GULP!

woooow!

Jag kan ytterst lite om fotboll. Ändå kommer jag just nu på migsjälv med att halvvilt disskutera fotboll med min bästa kompis.
Vem är du och vad har du gjort med Jacqueline?!


Tankepaus.

Studio Ava

Igår fick jag lära mig något nytt. Visste du detta?

  • När nageln är kort, som på en nagelbitare, så känner fingret av det och nageln växer fortare än vanligt för att täcka det blottade fingret.
  • Att göra naglar med gelé BRÄNNER! Man får lära sig att varva händerna i uv ljuset som stelnar gelén på nageln. AOTSCH!
puss!

ps. Studio Ava var skitbra! Och jättetrevliga och söta var dom där! Definitivt värt! ds.



Att jobba på stureplan

Själva nyttan med att jobba på stureplan är ju att det kommer in en kändis då och då. Hittills har jag serverat eller tagit beställningar av dessa människor, av vad jag kommer ihåg i alla fall:

Carolina Gynning
BlondinBella
Amy Diamond + hennes Pappa
Idol Jona - NY!
Susanna Kallur - NY!
Peter Swartling
Fröken Sverige Malou Hansson
Brottaren Musse
Alex Schulman
Calle Schulman
Sofia Bach
Rachel Molin
Rafael Edholm
Lets Dance Annika Sjöö
Tv4 hallåan Anders Östman
Hjärnkontoret/bollibompa Martin (hahaha, från när vi var små)
Robinson Robban
Cia Jansson (modechef för Elle)
Martin Rolinski (har gått förbi utanför)
Björn Gustavsson (har gått förbi utanför)

Det är en del fler.. Men minnet är så kort :)

AMBASSAD!

Nu är tiden för mig och ambassaden bokad. Det var en del papper att fylla i, men dom gick ganska fort att skriva. Det krångliga var egentligen inbetalningarna man ska göra. Och krångel med kvitto!! Bah! Jag fick maila till ambassaden och kolla att mitt kvitto var ok. Det står ju mitt personnummer på istället för name, som dom egentligen vill ha. Men personnummer var okej.

Så den 25e juni klockan 8 på morgonen ska jag till Amerikanska Ambassaden.

Man får inte ha med sig mobil eller mp3! -kippar efter andan- Hur ska jag klara mig! 

Håll tummarna!

Gör mina händer vackra!

När jag slutade på Gina så fick jag ett presentkort på 300kr på Studio Ava i Täby Centrum. Igår (efter en lång tids seghet) så gick jag faktiskt upp, till tredje våningen, och bokade en tid.
Har jag tur eller? Jo, det har jag, för då har någon lämnat återbud till imorgon kl 12. Perfekt! för då slipper jag vänta flera veckor på en nagelförlängning som jag annars skulle ha fått gjort. Och jag behöver en real bad!
Jag har ju sedan några månader tillbaka fått den äckliga ovanan att börja bita på naglarna. Igen! (På grund av stress). Hemskt, och jag är inte ens medveten alla gånger om att jag gör det.

Nu blir det stopp på det!

Studie Ava, here i come!
FRED!

hemlös?

Nu har mina "housing contracts" kommit från BYU Hawaii. Och jag kom att tänka på vad jag gör, boende mässigt, mellan terminerna? För det är ju ändå några veckor mellan varje termin. Lite panik har jag fått... TÄNK OM JAG BLIR HEMLÖS?

Sedan slog det mig att jag alltid kan kolla med min kära vän NÄT, skåningen ni vet, som just nu är hemma från Hawaii. Hon sa att det finns dom som stannar kvar på skolan över julen, att deras "dorms" är öppna under loven. Det gjorde mig väldigt lättad. Dessutom, sa hon, så kan man alltid kolla med sin biskop i den församlingen man hamnar i, han brukar kunna hjälpa till med nån som kan ta in en student emellan. Folk är väldigt hjälpsamma!

Sen slog även tanker mig, och mamma, om att jag kanske borde öppna ett bankkonto där. Mamma och jag spånade omkring på google över banker i USA. Dessutom måste den finnas tillgänglig på Hawaii.
Då förstår ni, frågade jag Nät om hon startade upp ett bankkonto på Hawaii. Hon svarade ja. Hon hade kvar sitt svenska konto och ett  nyöppnat amerikanskt. För om något skulle hända med ens svenska visa kort, tex att man slarvar bort det, det blir stulet eller går sönder, så är lite man körd. Plus att studiemedelspengarna sätts in på ett svenskt bankkonto.
Swedbank, som jag har, har ju en gudomligt bra internetöverföring. Så det kommer nog funka kanon när jag är på andra sida jordklotet. Hoppas jag i alla fall.
Så då var det problemet löst. Än så länge.

min nya bank?

Tack och lov igen för mina vänner.

PUSS

sallad

Mathilda har nu åkt hem till Örebro igen. Hon är ett sånt glädjebloss! Man blir lite hög på henne!
När vi stod och lagade tacos i måndagskväll så sa hon: 

Mathilda: Det här är fett sallad!
Jakie&Fatima: Vaddå sallad?
Mathilda: Ja! Sallad, chill. Sallad är från och med nu nya ordet för Chill. Detta är fett med sallad!

Fatima och jag stirrar ett tag. 30 minuter senare säger alla sallad hemma hos oss.
Den där Mathilda alltså!

Puss!



FRUKOST DELUX

Detta var min frukost imorse. Och eftersom jag nu bestämt mig för att vekrligen börja äta mjölkfritt (jag är ju trots allt mjölkalergisk) så blir det soja mjölk. GoGreen's soja mjölk är det bästa, riktigt god!
Jag har alltid haft lite svårt för soja & havremjölk, men nu ska det bli andra bullar!

Slutsats: Efter en vecka med en ca 70% mjölkfri diet så mår magen mycket bättre.



Till lunch idag: Pasta med svampsås(gjord på sojamjölk)
Till Middag: Havrepannkakor

MUMS!


den där Mathilda alltså..

En riktigt mysig picknick fick vi till idag jag, Bine, Mathilda och Fatima! Ute i solen med vindruvor, jordgubbar och juice. Fatima skriker att hon får soleksem och Mathilda springer in och hämtar solkräm. Helt random säger hon:

M: Men Fatima, behöver du verkligen solkräm? Du är ju Afrikan?

GISSA om vi GARVA!!!


Mathilda Vennerholm

Nu har vi haft Mathilda här några dagar, Bines bästa vän. Det är helt underbart. Hon är också en såndär glad och sprallig person som man älskar att umgås med. Varför har alla sånna underbara människor råkat ut för elaka kompisar?
Men nu är denna underbara tjej är definitivt en usterudare! Se dig som en i familjen Mathilda!


XOX
Jay

apelsinjuice delux

Det är sent, okej? Jag, Bine & Mathilda Vennerholm sitter på tunnelbanan påvägen hem från mitt jobb. Matilda har fortfarande kvar sin apelsinjuice men orkar inte mer.

J:  Men Mathilda, häv juicen! Chug, Chug, Chug!
M: Men jag orkar inte. Kan inte du göra det?
J:  Hahah neeej. Vad får jag då isåfall
M: 1 krona!
J:  Haha, neeeej...

(tankepaus)

J: Eller jo! (Mathilda gapskrattar)

Så var man en krona rikare. Och folket som satt framför oss på tunnelbanan fick sig en reäll show!
Och för att inte tala om Mathildas "sömntåg" 4 ggr i minuten!! 
Girls just wanna have fun!

FRED!

Picknick!

Planer på picknick med Fatima på måndag. Tack och lov för solsken och bra vänner!
Planer på kungsan och jordgubbar. Och mycket vätska. Och solkräm. Jag är redan bränd.

Jordgubbar!

Puss!






panik!

Det är ju Juni nu. Sen är det Juli.. Sen åker jag! Panik, Panik, Panik!


Vilken succé!

Städning, fixa mat, fixa hår, fixa tröjor, fixa blommor, UTSPRING, Mottagning.

Åh, vilken lyckad mottagning det vart för Bine igår!! Hon var så fin!






Imorgon ska vi sjunga om studentens lyckliga dar!

Kära Bine,
Jag hoppas att när du ser detta så känner du dig lättad och stolt över allt du lyckats med under dina skolår. DU SKA TA STUDENTEN! Du har lyckats ta dig till det senariot att DU SKA TA STUDENTEN! FATTA!
Visst, du har haft en riktigt jobbig skolgång. Men du har verkligen lyckats. I slutändan är alla dina betyg godkända och även mer än detta. Alla resterna inlämnade och du kan nu äntligen njuta av friheten.

Jag är stolt över att vara din storasyster. Det är den framgång och den utvecklig jag sett i dig den senaste tiden som verkligen gör mig stolt. När jag sluttar lägga mig i så ser jag att du verkligen kan stå på egna ben. Det har du alltid kunnat. Men som storasyster har jag "kontrollbehov" av att vilja hjälpa och stötta dig.

Vi är så olika, men ändå så lika och du har verkligen kommit långt. Bara framtiden kommer visa hur långt du kommer gå.
Du är kreativ, social, rolig, flummig, vacker, sprudlande, ödmjuk, älskad och min syster!
Fy vad du fått utstå pest och pina. Mobbing och falska vänner. Lögn och skitsnack. Men du ska veta att detta bara gjort dig starkare och till den UNDERBARA människa du är idag. Det är itne bara jag som kan intyga det. Fråga dina vänner!

Jag hoppas verkligen du ser digsjälv. Alla är så enormt stolta över dig. Du ska gå med huvudet högt!

Bine, jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Grattis till studenten & KÄNN DIG STOLT!

Fred & Puss, Jakie

Grattis THOMAS till ditt körkort!

Åh vad glad jag blev när Thomas, en av mina bästa Örebroare, sa att han fått körkortet! Han som slitit så!
Men jag kommer aldrig glömma första gången han skulle testa vår bil. HAHA!
Tur Thomas att du kan sånna grejer nu!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
Åh, den befriande känslan att ha körkort.

PUSS!
Jacqueline

"...and change, Nothing"


Lyssna på:              
I Nine - Change Nothing


Halta Lotta

Nu är jag nyss hem kommen från 7½ timme på akuten. Det var en glaslucka på jobbet som var väldigt ivrig, så den krashade rakt ner på min fot. Ett fint rött&blått blåmärke är det över foten, men det vart ingen spricka.

Så nu har jag ett mumie-bandage på foten och hoppar på kryckor i några dagar. 

Aj aj, men fortfarande fred!
Nästan.. 

Jaykaiy

"sweat and low, little girl"


Lyssna på:             Augustana - Sweet and Low


MIN bästa vän del2

Efter en underbar dag med fotograferande och ålandes i högt gräs, kåda på rumpa och händer så närmar det sig säng dags.
Påvägen hem till Steph, och nu märker man att hon är trött för då babblar hon konstant, så säger hon:

S: - Jag gillar ordet fint.
J: - Mmm..?
S: - Ja, fint är ett fint ord.. Fint är fint.
J: - (Brister ut i gapskratt), vaddå trött Steffie!!!!?
S: - (Steph brister också ut i gapskratt)

Alltså, dessa människor jag har som förgyller min vardag. Det är inte sant!

Fred!
Jacqueline

RSS 2.0