NK NK NK.

Det känns som att det är något jag säger hela tiden. NK. Låt mig bara få berätta att folk på NK är otroligt trevliga. Det är vissa som jobbar där som kan vara åt det snorkiga hållet. Våra kunder är jättetrevliga! Grannbutikerna är sjukt trevliga, och jag trivs helt enkelt.

Nu kommer jag vara på NK mån-ons kväll + söndag denna vecka. :)

Skolan: Provvecka. Och jag har inte direkt pluggat på. Tur att vi får ha pärmarna med oss!


peace


ps. detta hittade jag i omklädningsrummet på Espresso House i Skärholmen :)
(och vem står på listan, överst? haha)


London.

Någonting med scarfen påminner mig om London. Why is that?

Your Love Is A Song - Switchfoot.

.

brake them down.

Tack och pris för sovmorgonen jag fick idag. Studiedag för the win! Jag har inte fått sova ut på 3 veckor, och hjärnan blir lite messed up.

I helgen ska jag hinna plugga på lite till proven vi ska ha i Mönsterkonstruktion nästa vecka. Som tur är får vi ha pärmarna med oss. Och pärmarna är feta, plus att jag NÄSTAN glömde dom i Kungshallarna igår kväll, men Emma lyckades få med dom. Utan pärmarna ahde jag nog gråtit. flera månaders arbete - Poff! Borta!

Ikväll blir det en lugn kväll. Jobbar på NK mellan 16-20 och sen kanske det blir skridskoåkning med resten av YSA i Vasaparken. Men jag tror att jag hellre åker hem och chillar med David och Emma på Donken i Åkersberga. Mycket lugnare, trubbelfriare och närmre hem.

Jag känner mig väldigt tacksam för mitt liv denna vecka. Med alla aktiviteter jag har haft och de nära vänner som verkligen visar att dom bryr sig.


Leona Lewis - Happy

designing design.

Today contained:
- Designa barnkläder för W2010 med min chef (ca 12 plagg, varav en komemr bli uppkallad efter mig!)
- Fika med Hanke
- Mys med Bine på Donken.

And it was good.

Muse - Undisclosed Desires.


Love Love Love

om Kreativitet.


Galenskaper.

Det har blivit jobb både före och efter skolan de senaste två veckorna. Helt galet. Floralin öppnade på NK i fredags, och allt vart bra. Emellan varv till NK, skola, tillbaka till NK för att packa upp grejer innan öppning förra veckan, så har jag i princip inte hunnit göra någonting alls.

Det är galet.

Gissa vilken tid jag var uppe imorse? Jo, det ska jag berätta. Klockan 3.45. Mitt pass på Espresso House på centralstationen började klockan 5.15 imorse. Jag har nog aldrig kännt mig så trött tung. Ni vet precis hur det är, visst? :) Platschefen på Centralen, Anna, är nog den snällaste trevligaste männinskan jag träffat! Vid klockan 12, när passet var slut, var det bara att åka direkt till skolan som slutade klockan 18.

Galenheter helt enkelt. trötta galenskaper; MEN bra galenheter. Än så länge klarar jag av allt, plus att det är skönt att vara ordentligt sysselsatt och tankfri.

Lite flera designskisser kommer sen, troligtvis imorgon kväll efetr att jag kommit hem från NK.
:)

Ni får en helt underbar låt att lyssna på sålänge:
Fibes, Oh Fibes! - Love Child

peace

fjärilstopp & the city

Jag tänker fortsätta veckas "sulking" (surande/deppande) med musik från The City och sy upp en blus jag idag gjorde mönster på i Gerber. Jag tror att den kommer bli riktigt snygg faktiskt. Tack och lov för Whitney Port (huvudpersonen i The City).

Första dagen på NK idag, med Floralin. Vi packade upp varor inför öppningen (som förhoppningsvis sker till torsdag/fredag). Det är så fint i lokalen! Helt underbara tapeter från ett hollänskt företag, och en jättefin disk. Stort, ljust och fint.

Imorgon blir det dubbeldag; studiedag i skolan, men jobb på både NK & EH Skärholmen. Men jag njuter. Någonting som håller mig sysselsatt, och förhoppningsvis håller det även tankarna borta ett tag.


Fjärilstopp by Jaykaiy

Remedy for sucky revelry.

Mönsterkonstruktion, rocklåtar och en lista uppkallad "4 the broken hearted".

Punkt slut.

i wont be okay, and i wont say i am.

Snow Patrols nya låt är hela veckans soundtrack.

Snow Patrol - Just Say Yes


Vem tänker du på när du hör låten?

I*M YOUR DADDY

Kärlek till Weezers nya album "Raditude".

Smakprov:
(If You're Wondering If I Want You to) I Want You To

I'm Your Daddy

MER FLEX ÅT FOLKET!

Yes! Jag är klar med alla delarna på vårat rollspel, as from today 18.oo! Vilket betyder att jag fick vara ledig imorgon för Marie (min lärare). Perfekt! Antingen så åker jag in till skolan och lajar lite på Gerber, eller så sover jag ut, slappar hemma och kanske syr något finurligt. Vad tycks?

Pluspoäng för att vara snabb, och denna termin inte betyda att jag är slarvig. Jag har till och med fått beröm för mina fint sydda toille jeans till Cindy och ett ybersnyggt mönster till Micheles klänning!

ps. David, kommer inte ud upp till STHLM for reals snart? Du behövs, det börjar bli lite tråkigt här..

pants, pants, pants.

Det blir mycket byxor nu i veckan känner jag.Grundbyxa, byxmodell, formpressning av yllebyxa.. Jaja, jag ska väll inte klaga, men jag vill bara göra någonting åt migsjälv just nu! Tror nog jag ska sätta mig i datasalen idag och göra egna mönster. ha!

Igår var det kursdags med Ann-Helen (min chef) inför öppningen på NK. Det var mest bara en introduktion tille tt ytt kassasystem som alla på NK använder. Inte så himla svårt faktiskt. Och jag tror att jag var den av oss två som förstod det bäst. Ann-Helen är ju van vid det dom har nu på nybrogatan. Men det ska bli kul. I tisdags kväll satt jag och pillade med lampskärmar till Nk butiken. Små tyll skärmar, som der ut som snöbollar nästa. Jättesöta!

Uhm, vad mer.. Soulnite imorgon och till och med söndag. Kanon... err.


och så var det 'snap' tillbaka från lovet--

  1. Eh Skärholmen - stängning måndag
  2. Studiebesök på H&M imorgon
  3. samt första officiella dagen på Floralin.
  4. Floralinjobb hela veckan (utom torsdag kväll)..
  5. Börja om nästa vecka igen..

RSS 2.0