Practicum förra helgen

Practicum dansen, arrangerad av Social Dance lärarna, var en ganska trist riktigt oldschool dans. I riktig "akward" Napoleon Dynamite-bal anda så spelades det lite 50 tals musik och alla skulle ha med sig en dejt. De som tar Social Dance klassen skulle ha med sig dejt och Anthony frågade mig. Jag&Anthony, Stephanie&Brendan och Logan&Lauren Fielding gick dit tillsammans (Steph, Anthony och Logan är i dansklassen) och vi hade kul i vår lilla grupp.
Musiken avbröts var 30 minut för då skulle dansklassen uppträda, precis när man började bli lite bekväm med stämingen, coh så började det om hela tiden. Tråkigt och konstigt. Därför hittade vi på alla möjliga bus.
Bland annat detta:


Hale 3, här bor jag, här går jag. Följ med!


Music of the week

Josh Groban - You Raise Me Up & Ray LaMontagne - Empty

Hukilau Beach

Först på morgonen så hämtade jag min älskade bil! Oh, vad jag har saknat det! Efter en lång skoldag så åkte jag, Chantal och Stephanie iväg till Foodland och åt på Taco Bell. Sedan tog vi en tripp till stranden, närmare bestämt Hukilau Beach. Det är dessutom vid Hukilau Beach som dom har det där cafet som dom snackar om i "50 First Dates", men det är långt ifrån samma cafe. Men mysigt är det i alla fall.

Lite bilder från Hukilau.











Theatre Makeup #12

Tema: Nonrealistic/Nonhuman Makeup
Jag: Ett väldigt gulligt lejon



Ägd av en locktång

Berättade jag att jag brände min haka på locktången i måndags när jag fixade håret för middagen? Snacka om otur. Det har i alla fall läkt nu. Jag har fått spackla på med så¨mycket aloe vera och smink under veckan dock. Det såg lite äckligt ut dagen efter, tur att det inte blev något permanent ärr.

Min allra käraste bil!

JAG FÅR TRÄFFA DEN IMORGON IGEN! Gissa om jag är lycklig! Jag skuttar omkring i rummet och ropar av lycka! Jag trodde aldrig att jag skulle sakna en bil så mycket, men det gör jag! DOm sätter in det nya batteriet, as I'm writing this, och så får jag hämta den i morgon bitti om jag vill!!

YES! Thanksgiving weekend här kommer jag, och vi!

Jag, Stephanie, Chantal och Erin har bestämt oss för att hyra ett hotellrum nere i Waikiki och softa i Thanksgivings andans fyra lediga dagar! Honolulu Park Zook, Cheesecake factory, rea shopping (black day, allt är på rea efter Thanksgiving, som sverigens mellandagsrea), swap meet och lugna avkopplande dagar på stranden.

Tack och lov. Efter alla dessa papper och prov!


Från Practicum i helgen

Update

Så Western Art History (WAH) pappret som jag skulle lämna in idag gick riktigt bra! Jag var helt konfunderad på vad jag egentligen skulle skriva om och om jag hade tolkat det rätt. Så jag gjorde lite listor med arkitektur i lördags, fantastiskt att jag kundce koncentrera mig med Paul mitt framför mig. Och så skrev jag pappret på 45 minuter igår kväll. Helt otroligt rba vart det också. Så pratade jag medtvå av mina klasskamrater under dagen, eftersom vi även har Western Art History tillsammans, och dom hade skrivit och tänkt precis som jag. FRAMSTEG SVERIGE!! Jag känner verkligen att jag gör framsteg här och att jag hänger med på allt. Det är sjukt mycekt lättare och flyter på otroligt bra varje läxa jag gör och läser på engelska.

Inte för att min engelska är dålig eller något, men det är en omställning att helt plötsligt ha ALLT på ett annat språk.

Så; Pluspoäng till mig!
Puss

Drawing this week

Denna vecka har jag hand om Drawing klassen igen eftersom våran lärare är borta. Riktigt kul! Fick även hoppa in i Fredags som lärare och supervisor då han åkte ner till Honolulu för att hämta upp lite målningar.

Jag är ju trots allt en Teaching Assistant! Som får betalt för att gå till klassen. Tänkte bara dela med mig av mina lyxiga måndag/onsdag/fredags mornar. Det gör det så mycket mera värt att vara trött men ändå ta sig upp till skolan.

Peace//


Yes, jag har gjort den.

Biblioteket

Denna vecka har jag suttit i biblioteket så otroligt mycket. Jag har blivit en biblotekarie!! Jag har itne suttit i biblioteket såhär mycket sen jag kommit hit, eller någonsin. Onsdag efter skolan till stängning, torsdag 3 timmar, fredag 2-3 timmar och lördag 11-8 (bortsett från 2 timmars lunch). Tur att jag hade bra sällskap 2 av dagarna i alla fall.
Jag har 2 papper att skriva, varav ena är till Western Art History och andra till Eng 101 (research papper på 8-11 sidor). Jag skrev klart min constitution och lecture paper för Business Management klassen.

Kvar att göra:
[ ] Skriva WAH Pappret (2 sidor)
[ ] Skriva Research pappret (8-11 sidor)
[ ] Book report på "Richest man in Babylon"
[ ] Drama Paper (3-5 sidor)
[ ] Matte, 16 topics.
[ ] Matte test


Ugh. Jag blir knäpp av att koncentrera mig såhär mycket!
/Jay

Twilight ikväll/inatt

Inatt har första Twilight filmen premiär. Jag har aldrig hört talas om Twilight eller läst böckerna, men alla Amerikanerna är helt tokiga! Så jag går med, antar att det blirbra eftersom dom är helt galna. Däremot så är det en "vampyr" film och jag är inte direkt värsta fan:et av vampyrfilmer.

Trailern kan ni titta på här:

How sweet the hour..

Kom in klockan 4.30-5 inatt. Jag är trots det otroligt alert och effektiv. Jag gick upp till Hulan, där vi dessutom hade ett prov idag, och gick efter det direkt till biblioteket, där jag äntligen hittade lite bra källor till mitt "research paper" som ska vara mellan 8-11 sidor. På måndag har jag ett Western Art History prov, och ni vet hur jag känner inför det ämnet. Så jag satt även och pluggade inför det provet. Senaste 3 lektionerna har vår lärare tagit sig samman och haft 3 helt sjukt bra lektioner! Vilket även ledde till att jag faktiskt frågade saker i klassen. Vanligtvis säger ingen någonting alls. Jag vart jätteimponerad och gick fram och tackade! Nu är jag tillbaka och gör ännu mera läxor.

Men livet är riktigt bra denna vecka.

Theatre Makeup #11

Tema: Skägg & Mustasch



Jag ser ut som en blanding av Jesus och en Motorcykelknutte.

Underbara måndag!

En underbar dag i skolan, jobbet och i livet. Jag är klar med min "Tone Drawing" och sitter bara och skissar lite på lektionen/jobbet. På eftermiddagen träffar jag Jisoo, min favorit Koreanska, som är så underbar. Hon är den sötaste tjejen! Hon går i min drawing och engelska klass. Efter engelska lektionen får jag ett sms från Paul som frågar mig på en dejt. Vi äter middag och skrattar en massa. Riktigt söt och rolig kille med samma musik och filmsmak! Dessutom fick han en kille att ta över 2 timmar av hans jobb så han kunde gå på dejten!

Livet är bra!

Mitt livs hittills pinsammaste historia.

Så i torsdags så var jag påväg till Ohana Auto Services för att fixa en safety check för min bil. Men Ohana hade stängt, så jag fortsatte åka till Pupukea och åkte in på Foodland/Starbucks för att köpa en smoothie.

När jag kommer tillbaka ut till min bil och ska starta den så klickar batteriet, det är helt dött. Jag får hjälp av en väldigt stilig Hawaiiansk kille vid namn Louis, som dessutom väntade på mig för att bilarna runt omkring mig skulle åka så han kunde komma runt med sin bil. Men en annan gentleman i 40 års åldern kommer fram med en special batteristartare som ser ut som en väska med två startkablar på och startar igång den.

Jag åker några meter till den närmsta bilverkstaden och dom säger att dom inte har mitt batteri plus att det sitter under motorn, bakom ett hjul. Skumt! Så jag kunde i alla fall ta mig hem till Laie igen, men sen skulle bilen vara helt död. Så jag får för mig den underbara ideen att fortsätta till Walmart för att köpa en såndär "jumpstarter kit" för då kan jag bara starta igång bilen påvägen hem och ha den till handa.

När jag är 2/3 framme, vid Dole planteringen, så börjar min tuta att tjuta, helt hysteriskt och okontrollerbart!! Så Jag blir tvungen att åka in på Dole, vända, varvid alla vänder sig om och stirrar och pekar ut den hysteriska bilen, och åka hem. Det är ca 30-40 minuter hem och bilar framför mig kollar i back- & sidospeglarna för att kolla vem knäppot med tutan är. Jag slänger fingrarna under tutan för att hålla emot och få den att sluta tjuta. Den ger av små gnäll ibland och stora tutningar emellanåt. En DHL bil framför mig svänger av vid närmsta strand, och jag ser honom vända tillbaka på vägen i backspegeln. Han trodde att jag tutade bort honom! När jag åker förbi Turtle Bay, där en tjej går på vägkanten och vänder sig om och glor precis när min tuta bestämde sig för att gå av! Som om jag tutade på henne. PINSAMT! Jag närmar mig med skräck Campus, och tar en längre vägen dit, genom att svänga av vid Templet istället för att åka förbi Foodland, där alla är...

När jag kommer in på campus, för det första så måste jag släppa tutan när jag ska svänga för annanrs snurrar jag in armarna i varandra, och då går tutan av. Varje fartgupp - tutan går av. När jag svänger in vid killarnas Hale sitter en grupp med killar från Samoa utanför och vinkar "heeeeeeeey bruden" när tutan går vid vänstersvängen. Security åker förbi och tittar konstigt på mig. Det enda jag tänker på är "ta första lediga parkeringsplats!!!" och jag parkerar. Framför mig är en kille som tittar konstigt på mig, jag stänger av motorn fort som bara sjutton och går ut och säger "hi, sorry, somethings seriously wrong with my car". Han säger "jo jag frstår det" och föklarar att det hände hans syster. Hans syster fick tutan bortkopplad. Jag kan inte sluta skratta av pinsamhet och slänger mig på golvet och berättar allt för Chantal. Chantal gapskrattar som aldrig förr och vi bokstavligen gråter för det är så roligt! Sen berättar jag för Tina och Ann som nästan kissar på sig av skratt.

På fredag förmiddag, kom bärgningsbilen. Killen provstartar min bil och den går igång. Skumt tänkte jag och han frågar om jag vill köra bort den till verkstaden istället så slipper jag betala för bogsering. "I'll drive after you" säger han och så jag kör, 3 meter, och tutan går av. Han gapskrattar och frågar om jag fortfarande vill köra den. "Absolut inte! Du bogserar" svarar jag och låter mannen bogsera bort bilen.

Det visade sig att tutan och styret var trasigt och behöver bytas ut. Suck. Massa pengar. Tur att jag jobbar dock... Så nu får min lilla gröna Dodge ett nytt styre och blir lite uppgraderat. Så jag kommer i alla fall kunna sälja den ordenligt när jag lämnar Hawaii.

Är inte detta det roligaste och pinsammaste ni någonstin har hört!!
/Peace people.

Lucia á la Hawaiian style

I fredags förra veckan hade vi Songfest här på Campus. Alla de olika klubbarna hade förberett ett sångframträdande till temat som var "One world, one heart".

Svenska klubben bidrog med ett Lucia tåg i äkta Svensk ande. Struthattar och "lingonris krono", invirade i vita lakan (eftersom vi inte hade de långa linnena) och med knutna röda band i midjan sjöng vi oss fram i en nedsläckt sal med våra batteridrivna ljus i händerna. Vi sjöng Sankta Lucia och Så mörk är natten i midvintertid. Det var helt underbart att höra ett helt gäng mer ca 20 amerikaner sjunga på svenska, och göra det riktigt bra dessutom. Jag blev helt nostalgisk! Precis innan uppträdandet så satt jag och lyssnade på Lucia/Jul låtar på datorn och lockade håret till uppträdandet.

Hela dagen innan satt jag och klippte till och klistrade stjärngossehattar. Och riktigt fina sådana måste jag säga!! Några timmar innan uppträdandet gjorde vi våra lingonris kransar av varierande Hawaiianska kvistar och löv och lindade dom med rött band. Åh så fina dom blev!

Det är vid sånna här tillfällen som jag verkligen saknar Sverige. Traditionerna, sångerna och stämningen. Snart är det Thanksgiving här, vilket antagligen blir så nära Lucia firande som jag kommer, även omd et inte ens är i närheten av Lucias betydelse.

"Så mörk är natten i midvinter tid, men se då nalkas Lucia. Hon kommer den goda med ljusen hit. Hon kommer med hälsning om julefri. Hon kommer med ljus i sin krona."

Puss & Kram,
Glöm inte bort mig  vid Lucia!



Våra söta stjärngossar med mina fina struthattar!


Lucia ensemblen! Jag, Tori, Lina & Linnea (som var Lucia)


Steph, Chantal & Jag


Jag och Brendan


Linnea, Jag & Lina

Ansöka till FIDM?

Jag fick en fråga för några dagar sen om hur jag gick till väga med min ansökan till FIDM, så nu tänkte jag berätta lite!
Det första jag gjrode var att leta upp FIDMs hemsida (http://www.fidm.edu) och klickade runt bland de olika flikarna dom hade. Sen såg jag till att få lite information + katalog från dom hemskickat till mig.

Request Info: http://fidm.com/about/contact/admissions-info-request/index.html

Det allra bästa man kan göra är att skaffa en Admissions advisor och få hjälp med frågor och ansökningsprocessen. Dom kontaktar en automatiskt när man ber om information. Var inte rädd, för dom är otroligt vänliga och hjälpsamma. TIll skillnad från Svenska skolor så vill dom gärna ge en så mycket information som möjligt, medans Svenska skolor oftast vill att man tar reda på det själv (attityden är sådan i alla fall). Min Addmissions Advisor var/är Kathi Gilbert, hon är sjukt snäll och uppmuntrande. Och hon hjälpte mig igenom hela ansökningsprocessen.

Ansökningen innebär:
3 rekommendationer (antingen från kollegor, lärare m.m)
Korta "uppsatser" om varför man söker till just deras skola, deras program och lite om digsjälv.
Alla ansökningsblanketter skickas till dig genom din admissions advisor, som dessutom finns där för att hjälpa till.
Antagningsprover (Olika beroende på program du väljer, som din Admissions advisor gärna hjälper dig med)'
TOEFL test resultat (Ett internationellt engelska test som bedömer hur bra engelska du har, om den är tillräcklig för College/universitets nivå)
Slutbetyg från Gymnasiet (eller Grundskolan om du inte tagit studenten från Gymnasiet)
En $20 avgift för att din ansökan ska behandlas

Detta låter kanske som mycket, men det går generellt fort att göra. Plus att allt arbete är värt det om du kommer in!

Mer frågor? Fråga på!

Theatre Makup #10

Mycket hittills har mest varit att göra karaktärsändringar efter fotografier till en rollinehavare. Men i tisdags gjrode vi NÄSOR!
Sjukt kul! Min lärare var så himla nöjd med min att han skickade runt mig till alla så dom fick titta på den och fråga hur jag gjorde den. Jag blev verkligen jätteglad!




Skulle ni forfarande älska mig med en sånhär näsa och en gigantisk vårta?

Erin Dean

Erin Dean är en av de underbaraste tjejerna här på Campus. Vi är så lika och olika på underbara sätt. Detta är en tjej jag verkligen kan prata med allt om och hon förstår mig exakt. Hon är USA's motsvarighet till Stephanie Johansson. Steph, du skulle älska henne!

Igår runt 11 tiden (när jag vaknat upp från magkatarren) så kom hon och knackade på dörrenoch frågade hur jag mådde och så tog vi en promenad, eftersom jag inte sett världen på typ 13 timmar. Vi pratade om sånt som tyngt oss de senaste dagarna och skojade. Det är så skönt att ha henne här. Speciellt när Stephanie (Holm) börjar gå kaputt på allt. Helt plötsligt är hon arrogant och säger onödiga saker, ska styra och ställa. Det är inte okej. Erin är nog den vettigaste människa här. Chantal kan jag såklart alltid prata med, hon är mer än bara min rumskompis, emn ibland behöver man adnra människor också.

Chantal berättar saker för mig som hon inte berättar för andra, och öppnar sig verkligen för mig mer än hon brukar med andra människor säger hon. Hon är verkligen som en syster för mig. Många människors relation till sin rumskompis här är verkligen bara någon annan som bor i deras lilla rum. Sorgligt och pinsamt tycker jag.

Tack och lov för underbara kompisar.

När vi gjorde ansiktsmasker i början av Oktober.

Jag <3 Sömn

Igår natt slog magkatarren till igen. Jag vaknade upp och hade ont i magen som om det inte fanns någon morgondag. Jag försökte ställa mig upp men höll på att svimma, flera gånger. Men drog mig ändå iväg till Drawing klassen/jobbet och gick direkt hem och sove efter detta. Sover igenom mina andra 2 klasser under dagen och vaknade igen klockan 9. PÅ KVÄLLEN! Magen krampar fortfarande, men jag sätter mig upp och gör lite av läxorna som skulle ha gjorts under dagen. Dricker en massa vatten och går och lägger mig igen vid 12. Totalt hade jag nog sovit 18 timmar plus igår. När jag vaknade imorse gör magen fortfarande ont men inte lika farligt. Inte farligt nog att sova bort skoldagen.

Det var detta jag var rädd för när jag skulle komma hit. Eftersom jag vart sjukskriven 3-4 veckor innan jag kom till Hawaii. Nu är det dock oroandet för betyg, prov, mycket skolarbete, skabbig cafeteria mat och extrem brist på sömn som retar upp min mage. Nu måste jag nog skaffa en tid på Health Centre igen och få medicin som hjälper. Kära nån.

Trots att jag missade Hula förra torsdagen, pga min väckarklocka som gått kaputt, så var jg otroligt snabb på att fånga upp dom nya stegen vi dansade igenom idag. Jag tror att all den här matten och läsandet tränar upp min hjärna otroligt bra på att lära mig saker snabbt. Tack och lov för det!
Det som är bra med Hula dock är att vi går igenom en massa grundsteg, precis som i ballet, vilket gör det sjukt mycket lättare att lära sig nya steg såfort läraren säger "kaholo to the left", "Step, step, Ka'o" eller "kaholo imua".

/J

Mission prep i Söndagsskolan

Idag drog Manu, vår galna men undebart söta Tahiti pojke, med oss till Missionary prep klassen efter sakramentsmötet. Men det var bara Jag, Manu, Chantal, Devin och en annan tjej i klassen. Tydligen är dom oftast abra 2-4 st.
Men i alla fall. Låt mig återberätta en kort sekvens ur vår lektion:

Chantal: Look Jacqueline! Fat birdies!!
Jag: Oh cute!! Ih ih! (räcker ut handen och klämmer i luften efter fåglarna)
*Devin & Manu stittar
Chantal: Jacqueline loves fat animals!
Jag: I do!
Devin: Then she must love You!
*Alla börjar gapskratta!!

Det var nog det roligaste jag hört på hela söndagen så jag var bara tvungen att ge honom en Hi5!

Nu har jag för första gången gett någon en blåtira!

Skojar bara! inte påriktigt förståss. Men i Onsdags när jag skulle sminka en av rollinehavarna i skolpjäsen så jobbade Anthony (crabbman) som kostymkille till sitt projektarbete i Theater introduktions klassen.När jag var klar med sminkningen så frågade Anthony om jag kunde sminka en blåtira på honom. Så det gjorde jag! Den blev riktigt bra! Sen målade jag på svart på hans tand för han ville ha en avslagen tand också.
Detta gick han omkring med hela kvällen och folk frågade honom om han hamnat i slagsmål!

Bedöm själva:

Underlig torsdag

Jag har haft en sån underlig och uderbar torsdag!

Bakgrundsfakta: Min veckarklocka har pajat. För i onsdags så ringde den 8.05 (fast den var satt på 7.15) och jag fick slänga på mig kläder och springa till min Drawing klass (som dessutom är mitt jobb och alla kollade lite knäppt på mig när jag kom in).

Så igår (Torsdag) så ringde den inte alls, fast att jag satt den på 7.15 igen. Så jag vaknar upp ca 9.40 och har då missat Hula lektionen som började 8. Så jag tänker "skitsamma" och somnar om och vaknar igen nästa gång klockan 14.30 (!!!??) Eftersom ajg inte heler hade någon Läran&Förbunden klass på torsdagen pga prov i veckan så kunde jag sova. Men jag vaknar aldrig såhär sent! Någonsin. Seriöst. Så jag sminkar mig och sätter på mig badkläder när Erin 5 minuter senare ringer och frågar om jag vill lägga mig ute med henne och några andra brudar på vår "courtyard". Så jag, Erin, Chantal, Stephanie och 4 andra tjejer lägger och därute och solar. Men efter bara några minuter så frågar Logan, Jarom och Bonnie om vi vill hänga med till stranden. Så vi åker iväg till Pounders och solar och har det roligt till klockan 5. Åker vidare till Nyöppnade Subway (YES! Min mage skriker av lycka!) och äter. När vi kommer tillbaka till campus så pluggar jag och Logan till Läran&Förbunden provet och går sen vidare till Swedish Songfest practtice, där vi övar 2 Lucia sånger med lite peps som är medlemmar i Swedish club. Detta är runt 9-10 tiden.

Efter Songpractice så drar vi (Jarom, Logan, Jag, Chantal, Derek, Erin, Haley, Steph + 3 andra) ut till 7th Hole och har en Bonfire (brasa) på stranden. Sjukt mysigt. Så vi åker hem vid klockan 3 inatt (fredag) och här sitter jag nu, super pigg och skriver på bloggen.

Det har varit en helt fantastisk dag och jag har sett 7 stjärnfall bara på några timmar. Det är inte ett skämt! Här ser man stjärnhimelen så klart. Jag har aldrig sett så många stjärnor i hela mitt liv som på Hawaii. Det blir ju trots allt mörk här vid 6-7 tiden på kvällen och är bäcksvart på nätterna. Stjärnorna faller som galet när man sitter på stranden och tittar på dom. Jag önskar att jag kunde ta foto på det, men kameran vägrar fota en massa stjärnor tydligen. Men en grymt vacker måne med svarta måln kan ni få.

Mamma & Emma ringde dessutom till mig idag så jag kunde prata med dom. Mina minuter på telefonen var dessutom gratis eftersom det var kvälls/natt tid så jag kände mig verkligen lycklig. Plus att mina kompisar alltid ska börja säga saker dom kan på svenska, samtidigt, såfort jag börjar prata med mina systrar på telefon. Det är hysteriskt roligt. Logan frågade Emma om hon ville hångla, Stephanie "hur mår du" och en hel bunt av dom ropade "skaka rumpan stumpan" & "tjena kexet". Erkänn att det var sjukt roligt Emma?

Jag är så otroligt tacksam för min familj och mina vänner. För att inte tala om den otroliga möjligheten jag har att vara på Hawaii och uppleva allt detta. Jag har inte kännt mig såhär lycklig och lugn på samma gång. Även om jag saknar min familj.

Vad händer hemma?
Fred till er


Månljuset

Stranden

Erin på Subway!!

Inspirtation del 2


Maison Martin Margiela


fashiontoast.com

Halloween 31 Oktober

Halloween var totalt lyckad! Jag, Chantal och Stephanie hade planerat sen några veckor tillbaka att klä ut oss till Ghetto brudar. Så i torsdags åkte vi ner till Kaneohe (ca 35-40 minuter syd om Laie) och letare efter ghettoörhängen, armband, äckligt fula lösnaglar och stora tshirts. Vi kom in på Footlocker och hittade jättelånga jättestora tshirts i mans storlek XXXL som vi spray målade med våra Ghettonamn. Vi hade varsin färg som vi hade på våra tights/byxor. Jag var blå, Chantal rosa och stepanie lila. Mitt theatre makeupkit kom verkligen till användning när jag sminkade bort stephanies ögonbryn och målade dit äckliga svarta tunna ögonbryn á la Ghetto.

Sen knallade vi över till Halloweenfesten på campus. Utanför bjöds det på nachos och inne i The Old Gym, där festen hölls, så var det röj lite längre in på kvällen. Många klädde ut sig och en del försökte inte ens. Precis som hemma. Dock förväntade jag mig lite mer av amerikanerna, men dom är väl bara mänskliga dom med, trots att Halloween orginellt sätt kommer från dessa tokiga människor.

Tina, Stephanies rumskompis, kom utklädd till värsta piraten. Het som få var hon! En annan tjej, Becca, kom utklädd till ko, två tjejer hade satt på sig en gigantisk tröja och hade sina ben i varsit byxben och var då en jättefet kvinna (hysteriskt kul när Phil tog dom och dansare!). En annan tjej hade en sumobrottar dräckt på sig, ett gäng med Ninja Turtles, Jarom hade klätt ut sig till Troy i High School Musical, en annan till askungen, många Lie-män... Ja ni fattar. Phil, å andra sidan, kom utklädd till moln och hade frågat mig efter vit hårfärg och vit ansiktsfärg.

Efter denna storslagna Halloween fest så drog vi, plus Tim & Anthony, vidare till Becca från Chantals Matteklass (jättesnäll tjej vars storasyster går på FIDM!!!) och käkade Caramell apples och Caramell popcorn och tittared på Italian job. Men flera av oss var så trötta att vi la oss över vardagsrumsgolvet och sov. Bara Tim och Beccas lillasyster tittade klart på filmen. När vi kom hem, vid halv 4, så deckade både jag och Chantal direkt på våra sänger. Smink, lösnaglar och allt. Dom stora tröjorna kom väldigt bra till användning vid sovdags dock!

Hur var eran Halloween? Kom det många söta barn utklädda och tiggde godis?
Raaaaaaawr!








Paul, den snygga sjömannen. HETT!

Manu - franska polisen, men vi visste alla att detta var en scout kostym.
Kolla in mina naglar!

Patrick aka. Steve Urkell & Chantal

En skön snubbe som hade klätt ut sig till en Vindruveklase

Stephinator!

Stephanie Johansson, jag längtar till mitten av April då vi kommer återförenas igen. Då ska vi göra bus!

Missionärsbrev!

Äntligen! Jag fick brev tillbaka från Hanke för några dagar sen. Jag skickade två brev till honom sen jag kom hit men fick inget svar på nästan 2 månader. Så jag är jätteglad!
Jag måste nog instämma lite med vad han säger: "Naaaw, har du mycket läxor! Du är på Hawaii, gnäll inte!!" Förlåt världen, jag ska inte klaga så mycket. Dessutom är det inget som jag inte klarat av hittills. Plus att när jag känenr att det blir lite mycket så tar jag en sväng i paradiset med min bil och bara njuter av den varma luften och solen som skiner på min Svenne hy.

Fred sålänge!

RSS 2.0