Packat och klart

och redo för avfärd.

NU: Några timmars ordentlig skönhetssömn, eftersom det inte kommer bli speciellt mycket REM-sömn på flygplanet. Upp klockan 6 imorgon bitti och off till Arlanda!
http://www.stylebakery.com/images/goodies/2005/081605/sleepmaskcutout.jpg

Semesteroturen

All Time Low - Hello Brooklyn

Självklart ringer dom då från H&M idag
när jag sitter i bilen och ska skjutsa Emma in till en intevju, och H&M ville ha in mig på en intervju imorgon! GULP! Jag som ska till Los Angeles imorgon bitti! Tusan! Mitt på semestern! Tjejen som ringde frågade om jag fortfarande var intresserad av tjänsten och om jag var i Stockholmsområdet just nu, när hon hörde att jag halvt tvekade.  Jag sa att jag abolut är intresserad av tjänsten men att jag är på semester nu (eftersom jag faktiskt åker imorgon). Så himla olägligt att jag åker imorgon! TUSAN!

Jag bad om ursäkt flera gånger för att jag inte kunde komma, "ingen fara alls" säger hon och vill att jag ringer tillbaka såfort jag kommer hem från semestern. Det måste ju ändå vara något om hon vill att jag ringer tillbaka den 16e? Hålla tummarna!!

Himla otur!
Men jag är jätteglad ändå, vem vet hur många som sökt den tjänsten. Mitt på Hamngatan skulle det vara också. Jag håller tummarna, sparar nummret och njuter av mina två härliga veckor i USA och har förhoppningsvis en intervju när jag kommer hem.

Jag ska fortsätta packningen. Och så fick jag en till t-shirt order som var betald och klar igår, så det är bara att trycka och skicka iväg innan jag åker.. så att säga.

Fina presenter har jag inhandlat till Paul & Brittany. Brittany,. som älskar mina ginakläder, får en tröja, ett linne och en tunika. Paul får en sjukt snygg mörkblå t-shirt med tunna röda ränder från MTWTFSS/Weekdays, som jag bara längtar efter att få se honom i!

Några av presenterna

Åh jag är så peppad för imorgon! Upp tiodigt, långt flyg, men definitivt värt mödan när det är Los Angeles jag landar i. Även om jag inte kommer gå på FIDM, så har jag lyckats ta mig till LA för att kolla in staden och uppleva lite av dess finurligheter. Hollywood skylten, Rodeo Drive och FIDM, här kommer jag!


http://meetthepete.files.wordpress.com/2009/06/los-angeles.jpg http://www.hybridcarblog.com/uploaded_images/los_angeles_auto_show_and_hybrid_vehicles-770960.jpg
Hollywood   -   Los Angeles       

PEACE,

vi hörs snart!

i just want to be one of the girls.

-Katy Perry

Jag sitter och funderar på morgondagen
. Jag måste börja med packningen.. Är jag för lat för att packa? Det är två dagar kvar, jag MÅSTE packa! Jag som alltid packar 2 veckor i förväg, och nu är det knappt 3 dagar kvar. GULP. Emellan uppsömnaden av shortsen så ha jag sprungit tvättrundor också. Det är ju självklart att jag vill ha med mig alla de bästa favoritkläderna till Los Angeles och Medford. Självklart. Väskan står på golvet och tidigare på dagen flängde jag iväg ner till ICA för storinhandling av Svenskt godis till Amerikanerna. Det var väll inte mer än rättvist att ta med en hel jättepåse med godis till dom, eftersom Paul, den rara, skickade en jättekartong med mina favoriter från USA. Fantastiskt!

Såhär:

I Godisprinsen påsen finns frukt fiskar, salta fiskar och Refreshers.

Imorgon ska jag luncha med min Pappa på något nytt vegetariskt ställe på Medborgarplatsen. YES! På Onsdag blir det 6 månader som vegetarian och jag har aldrig mått bättre. Helt ärligt!
Samtidigt måste jag hinna springa över till Mattsonsband och köpa kedjor att sy på Brittany's tröja, posta Lollo Karlssons paket och hämta upp en Western Union transfer. Sedan är det tänkt att jag, Pappa och Sabine ska gå och se den nya Harry Potterfilmen. Någon som har sett den, kommentarer?

Peace.


All Time Low - Walls

Shorts!

 

Yup. Så var det klara då. Egensydda och sitter perfekt. Tog några timmar, men med ledig vecka så spelar det ingen roll.
Yup. Ledsen att bilderna är ltie småfula och sunkiga. Ska be min bästa vän Stephanie ta några foton på dom någon dag.

Peace


Shorts var det, ja juste.

Jag sitter och skissar på lite olika shorts att sy upp. Men jag fastnar mest på midjehöga shorts med öppna veck fram och fickor. Jag tror att det blir bra.

Skisser och/eller foton kommer senare.
CYA

On the stereo. On the stereo. On the stereo. On the stereo. On the stereo.

Shontelle - Battle Cry

 

Detta är en helt sjukt härlig låt med Tribute till Obama. Jag tänker inte ta någon politisk ställning med visning av denna video. Det är helt enkelt en bra låt och en skön video. Alla ni duktigt politiskt insatta, bli inte upprörda.

Sista jobbdagen.

Idag, (och ja, jag är en sån syndare), jobbade jag sista dagen på mitt jobb. Min chef frågade mig om jag kunde jobba dena dag innan hon gick på semester, uppenbarligen så vart det juu så att jag vart extra peppad på att gå på semester då, haha. Så från och med nu, och imorgon, så har jag SEMESTER. Packning ligger på min lista för 2do's grjer imorgon, tillsammans med att sy upp ett par shorts, skicka iväg en t-shirt order och laga ett par leggings som har gått sönder.

Denna vecka har trots allt varit underbar- Jobbet har varit jättekul och tiden har bara "swoschat" förbi. I Måndags bjöd Gunilla från vår församling (Coolaeste tanten ever), hem mig, Sabine ohc Stephanie några timmar för att äta nygjord blåbärspaj&glass och njuta av solskenet i hennes lilla trädgård. Det var utan tvekan bästa starten på veckan! Inte är det bara så att hon är otroligt snäll och godhjärtat, men att hon även syr sina egna (och andras) kläder som inspirerar mig mest. Hon är bara för söt!


Gunilla


Sabine - HAHA!


Stephanie and jag.


Anyways. Jag hoppas att er vecka inte var för hemst! Oh, och jag ser SÅ FRAM EMOT att sätta mig på flyget på Torsdag morgon!! :]

Veckans nya inköp.

I know, det är Gina... Och ni vet vad jag tycker om dom. Jag som bara skulle ha en baslinne för sjutton! Denna, samt en svart 3/4 ärmad tröja med urrignind fram och bak - 49kr på rean. WOHO!


NY FÖRÄLSKELSE

Imogen Heap - First Train Home

The Noisettes - Don't Upset The Rythm (Go Baby)

Mad TV for the win.


Flight booked? - CHECK!

YES! Jag har just köpt min biljett till USA. UNDERBART!
Torsdagen den 30 Juli flyger jag över Atlanten för att hälsa på
mina underbara vänner
Paul and Brittany McPhee, i Oregon.

Oh, I'm so excited!!!!


USA HÄR KOMMER JAG!

STYROFOAM

Varför är jag så sjukt stressad och orolig? Kanske för att jag fortfarande måste vänta ytterligare några timmar i hopp på att lönen ska komma in, direkt efter midnatt så jag kan boka flyget.. så ingen annan bokar det.. och det blir svindyrt..

KRAMP I MAGEN!

Packat och klart för Sommarens sista äventyr.

Så det blev inget Fest i Nord som var tanken tidigare. Istället sa jag upp mig igår, lyckades fixa in Sabine för att ta över mig, kommer chilla några dagar nästa vecka och sen åka till USA om allt går bra. Komemr sedan lagom hem till att skolan börjar. Perfekt!

Väl i USA så verkar det som att det blir en ltien lista med grejer att göra, inkluderande:

Fall Out Boy konstert
Disneyland
Besöka Los Angeles, San Fransisco, (San José), Portland
Yardwork hemma hos McPhee's lagom till Deras brors homecoming från Costa Rica
Wicked musikal
Bad, mini-kampingtripp
Träffa Ashley i Portland (som dessutom kommer gifta sig i dDecember den lilla råttan!)

Oj, oj, oj. Och när jag kommer tillbaka, (ps, jag kommer uppdatera i Oregon också), så är det Mönsterkonstruktör 4-life som gäller. Min själ är lycklig!


Lady är det nya Babe

Jag har hört så många människor säga "Lady", de senaste 9 månaderna i USA, både till varandra och till mig. Det är någonting jag har börjat tycka om att höra. Borde man inte på något sätt bli förolämpad eller känna sig lite kränkt när man vid 21-års ålder kallas för "Lady" (Tanten/Damen.. Gumman?!)?

Jag kommer igår att min Mamma berättade om när hon gick på BYU och jobbade i bokhandeln på Campus, och en kvinna med sin 5-åriga son kom in och gick fram till disken för att handla och hon böjde sig ner och sa "You can giv ethe money to the Lady" och mamma hade ryckt till när kvinnan (som inte var mer än 4 år äldre än henne) hade kallat Mamma för "Lady" (typ tanten..). Wow. Och det var exakt så jag kände mig när jag hörde någon säga det till mig första gången. Nästan lite förolämpad.

Eftersom  "lady" nu har blivit det nya "babe", så antar jag att det kanske inte är så dåligt trots allt.

http://web.mawebcenters.com/rememberwhen4/images/LadyBeige350.jpg

Ray LaMontagne



"She lifts her skirt up to her knees,
walks through the garden rows with her bare feet, laughing.
I never learned to count my blessings,
I choose instead to dwell in my disasters.
I walk on down the hill,
through grass, grown tall and brown
and still its hard somehow to let go of my pain.
On past the busted back of that old and rusted Cadillac
that sinks into this field, collecting rain.
Will I always feel this way?
So empty, so estranged.

And of these cut-throat busted sunsets,
these cold and damp white mornings
I have grown weary.
If through my cracked and dusted dime-store lips
I spoke these words out loud would no one hear me?
Lay your blouse across the chair,
let fall the flowers from from your hair
and kiss me with that country mouth, so plain.
Outside, the rain is tapping on the leaves,
to me it sounds like they're applauding us the the quiet love we made.
Will I always feel this way?
So empty, so estranged.

Well I looked my demons in the eyes,
laid bare my chest, said "Do your best, destroy me.
You see, I've been to hell and back so many times,
I must admit you kind of bore me."
There's a lot of things that can kill a man,
there's a lot of ways to die,
listen, some already did that walked beside me.
There's a lot of things I don't understand,
why so many people lie.
Its the hurt I hide that fuels the fire inside me.
Will I always feel this way?
So empty, so estranged."

- Ray LaMontagne

sketching

Så en av mina många chefer, Mike, har tjatat ett tag om att han vill se lite av mina designs och jag sa då förstås i Lördags att jag kunde ta med några till imorgon (Tisdag). Så här sitter jag och researchar lite och skissar. Vi får väll se vad som händer.

Däremot måste jag ju göra lite "arrangements" för kommande Semester och USA resa, och för att inte nämna studier. Alla studiemedelspapper är i alla fall ordnade med. Och jag väntar stressad och nervös på beskeden..

"Ingen panik, allting på en gång!"  visst.

Peace

Facebook the blessing

Jag trodde nog aldrig riktigt att jag skulle säga detta, eftersom det trots allt kan vara en riktigt pain in the butt, men Facebook har visat sig bli lite av en välsignelse till släktkontakter. Senast la min Faster Tina till mig som vän på Facebook och var rackarns snabb med att skicka ett meddelande. Henne har jag nog inte hört ifrån på 3-4 år.. Tokigt. Hon är helt underbar! Skithärlig brud! Och dessutom har jag inte sett kusinerna sen våran Kusin Carro tog studenten för 3 år sen. Well, vår släkt kontakt är inte den bästa. Men vad glad man blir när det faktiskt händer något. På mammas sida är det ju Mormor och Moster som vi träffar ofta. Mormor kommer dessutom ska få ett par hörapparater snart och kommer då även att kunna hänga med mer i samtalen när vi träffas.

Facebook. Minor blessing.

Tack!


Faster Tina i mittern och kusinen till höger.

tandborstningssyndromet.

Alright. Jag har en fråga. Hur kommer det sig att jag (och säkert många andra som känner igen sig i detta) spiller, eller halvt spottar ut tandkräm på kläderna när man borstar tänderna på kvällen? Kan det möjligt vara ett "syntom" av att jag alltid är för trött när jag kommer på att: JA JUSTE! Jag måste borsta tänderna också!

och nej, detta händer inte dagligen. FYI.

Haha,
Godnatt Gott Folk

Söndag på repeat

yes, exakt det.

Peaces - Lose You

Förutom att jag känner mig extremt svag, om man så får säga, just nu, så är det nog dumhet som slår mig mest... Så, bara ännu en Söndag på repeat. Ingen fara, jag har varit med om värre. :]

weekend pleasures

Både Fredag och Lördag kväll efter jobbet har avslutats med ett avkoplande kvälls/nattdopp på Dommarudden. Helt fantastiskt! Medans vi står på bryggans kant och sätter ner foten för att känna efter hur varmt vattnet är, och upptäcker att det är ganska skönt me en hint av ljummet, så slappnar hela min kropp av för det vet att nu är det helg och vila som gäller. Båda kvällarna har avslutats med någon timmes chill på McDonalds. Hur gick det till? Kanske är en av de där Hawaiianska vanorna jag plockade upp där. Vi gick alltid och käkade någonstans efter badet. Mat, glass eller acai bowls, i vissa fall Taco Bell eller Subways..

Fredag: Med Sabine och Stephanie
Lördag: Sabine & David Luthman (som åter igen kommit upp till stockholm. Vad blir det nu? Fjärde veckan i rad? Haha)












Onsdag: på med jeanskjortan och gå till jobbet!

Så jag slänger på mig Emmas ur-söta jeanskjorta och drar på mig mina leggings med blixtlås (fy vad jag saknade att gå med leggins som "byxor" på BYU) och gör mig redo för jobbet denna underbart soliga Onsdags morgon.

Vi ses!



Intressant tanke.

Medans jag tittar igenom "sommar" Metro så ser jag en bild på de alldeles fantastiska Sahara Hotnights tjejerna och inser att jag skulle tycka det var sjukt häftigt om jag fick designa kläder till dom. Dom är så coola!

une monday le fabouloso!


With le Fatima!

Redo!

Min vackra guldsandal från H&M, är limmad och ihophållen med klädnypor sen under natten, eftersom sulan lossnat. Nu är den färdig och jag är redof ör ännu en dag med trögt jobb.

Woho!

Peace

Klippningsdags

Dags att toppa Bines hår, det är en riktig risbuske!

The Bravery - Time Won't Let Me Go

put your freakum dress on

Söndagsklädsel á la Usteruds & Johansson. "oh no, someone put lipstick all over my dress! AND IT IS FABULOUS!"











Peace fabulous Fashion ppl


just another fine frenzy.

Detta är min lilla morgonpepp låt. Helt fantastiskt härlig. Jag förvånad nästan varje gång över hur olika mina systrars och min musik är, och itne på ett dåligt sätt dock. Varje gång vi kopplar in iTrip:en till iPodarna när vi åker med bilen så kommer det upp låtar som någon av oss inte hört inna och förälskar oss i lite. Det lönar sig att ha två systrar med en lite annorlunda musiksmak än du själv. Samma sak med en bästa vän. Det blir verkligen ge och ta mellan musiksmaker mellan Usteruds & Stephanie. Fantastiskt! Tips till er: Fine Frenzy, Pheonix & Helio Sequence. Kolla upp dessa artister!

Så, ledig måndag. Jag, Bine & Fatima hade planer på att åka ut till Djurgår'n, och gå runt eller hyra alvedoncyklarna och cykla runt. Men vädret var inte så lovande. Så det blir nog en annan mysdag hemma hos Fatima. Ingenting man tackar nej till ändå.

Här får ni lyssna,
Peaces - Lose You

Yes nummer 2!

Jag är antagen till Modevetenskap på Stockholms Universitet till i höst! Om Tillskärarakademin, av någon anledning, inte skulle funka så kan jag läsa 1 termin på Modevetenskapsprogrammet. GRYMT!

Lyckliga Söndag.

Nu ska jag & Bine iväg till Fatima och leka lite med henne. Jag som även lyckats få med Sabine till Fest i Nord den 28 Juli - 1 Augusti. "Storasyster makt" svarade jag David & Stephanie med när dom frågat hur jag lyckades övertala en mycket resistent Bine.

Ben&Jerrys, Ps. I Love You och Mys väntar i Bandhagen hos Fatima. VI hörs senare! Puss

Erin Dean

Det är tur att man har så fantastiska vänner! Erin Dean, om ni nu kommer ihåg henne vill säga, är en tjej som jag blev väldigt bra kompis med på Hawaii. En av de närmaste av mina vänner faktiskt, trots att vi gled ifrån en del när Brittany & Paul var dom som tog upp min tid mest. Denna söta hälsning skickade hon alltså till mig på facebook, och jag blev så glad i själen! Åh, om jag ändå kunde åka tillbaka i höst... Crap.


"the moment I said it. the moment I opened my eyes. trust me on this one."

Äntligen helg. För mig i alla fall eftersom jag är ledig Söndag & Måndag. Jag ska börja helgens avslappning med ett bad och Imogen Heap.

Sedan "get down to business" med CSN papper, Ecclesiastical Papers till BYU och tröjtryckning. Jag vill göra en ny playlist till min iPod. Jag tror jag vill döpa den "Love, for Love" och ha lite sköna milda Indie låtar blandat med rock ballader.

Imogen heap - The Moment I Said It

Vad Stockholm är vackert!

http://kristersson.com/Stockholm-at-night.jpg
ute vid gamla stan & Slussen.

The Fray - You Found Me

"Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me"

Åh, Fredag.

Morgonen började med att jag vaknar 1 minut innan väckarklockan ska ringa, till min förtjusning. Så jag lägger väckarklockan i handen och väntar på ringingen, snoozar den 2-3 ggr innan jag går upp. Någon minut efter att jag gått upp så får jag ett sms av Brittany som vill morgon-Skype:a. Medans jag då gör mig i ordning, samtidigt som jag snackar med henne, så blir jag överlycklig över att hon är hemma i Oregon igen så jag faktiskt har en ärlig chans att prata med henne igen. Nu när hon äntligen är tillbaka i civilisationen - Världen, hemma från Hawaii där hon inte ens hade en ordentlig mobil, och ännu mindre: en dator.

Så jag sitter här, trött efter en riktigt obalanserad dag på jobbet.. (när man gör en uppgift så ska man göra en annan, gör man den andra så får man skäll för att man inte gör den första... Ja ni fattar. Plus att en av cheferna är döv, pratar thailändska/svenska/engelska  (yes, samtidigt) och varken du eller hon förstår vad som sägs... BESTÄM ER! SHIT!)

Jag letar biljetter till min visit till Oregon efter Fest i Nord och tills att skolan börjar. Det vill säga 2 Augusti - 16 Augusti. Jag ser så sjukt mycket fram emot att åka och hälsa på. Men med min otur så lär ju biljetterna, de billiga i alla fall, vara slutsålda tills dess att jag får lön.. Suck.

Ännu en månljus idé var ju att kolla upp det Amerikanska bankkontot jag fortfarande har kvar, och då upptäcka ett minus saldo på 145 dollar! Hur sjutton gick det till?! Då har det alltså dragits "overdraft fee", ännu en "overdraft fee", påminnelse avgift och påminnelse avgift på påminnelseavgiften.. Ugh. Ja, ni fattar. Så himla surt. Så jag ringer upp banken, förklarar att jag inte kan göra någonting eftersom jag är I SVERIGE! Och tanten i telefon insisterar på att jag ska skicka en "payment" slip. Men i Sverige betalar vi ju inte med checkar! Men hon vägrar hjälpa mig och/eller ge med sig eller ge förslag, och säger prompt att det är ända sättet. Jaha, tänker jag. Jag är screwed. Sen kommer jag ju på att jag säkert kan överföra pengar till det Amerikanska kontot och lösa det så. "Javisst" säger tanten då. Och så var problemet löst. Lite frustrerande dock att dom använder världens äldsta betalsystem och ENDAST detta uråldriga system.

Men nu sitter jag här, lite halft upprörd, halft glad och med en gnutta hopp i hjärtat och kollar biljetter på olika sökmotorer på internet och lyssnar på musik.

Slutfattat: Dagen började underbart bra med Brittany, blev halvsunkig på jobbet, sunkigare och mer frustrerad när jag kom hem, glad igen när fredagsgodiset kom fram och sedan helt underbart eftersom jag inser att det snart är läggdags (ja, jag är en gammal tant..) och allt i princip har löst sig.

Csn papprena om Tillskärarakademin & studiebidrag har kommit. (Tummen up!! :] ) och redje Twilightboken är 20 sidor från att vara utläst. Jag bara väntar på att biljetten kan bokas och min underbara semester/frihet han börja. Life is good!


I'm Exhausted. Godnatt Sverige!


Muse - Supermassive Black Hole



Lite Twilight musik

Carter Burwell - Bella's Lullaby

Ni får tycka att det är jättetöntigt. Men låten är helt underbar. Det är låten Edward skrivit till Bella. Här är det Carter Burwell som spelar orginalet. Njut. Det tänker jag göra. Kanske till och med att det blir godnattlåten!

Vatten, vatten och åter vatten.

Kan inte vädret bestämma sig för om det vill vara fint och soligt eller regnigt? Dessa moodsvings gör att jag får ont i huvudet.


Leighton Measter & Cobra Starship = Sant

Onsdag & Torsdagens Mood Låtar. Yes!


Cobra Starship & Leighton Measter - Good Girls Go Bad


The Cribs - Men's Needs
"because the men's needs, men's needs - are full of greed. Full of greed.
A men's needs, men's needs, are lost on me"
- The Cribs


The Fray - You Found Me

XOXO,
Jaykaiy

Mullig kanin ute på vift.



Dodde som smyger sig in i mitt rum och tror att jag inte märker. Dodde, låt mig bara få berätta, är en kanin vi har haft i många år nu. Han gillar att utforska andras rum och man får  vara otroligt snabb med att stänga dörrarna när hanos släpps ut för att skutta runt. Ibland när vi går in i Emmas rum så har Dodde genast sprungit in bakom hennes dörr och gömt sig och tror att ingen ser, för han vet att han inte får vara där. När man då öppnar dörren lite så springer han ut därifrån fort som attans och hoppas på att ingen ska ha sett honom.

I övrigt är han otroligt snäll och kramgo. Det bästa han vet är att abra få sitta och mysa med oss. I min familj har vi haft kaniner stora delen av vår uppväxt. Dom är otrilgt kärleksfulla och snälla djur, och om dom är bra uppfostrade och har fått mycket kärlek så bits dom inte. (Vilket våra inte gör, dom biter aldrig någon).

Godnatt folk,
Peace

Köpa en Jaykaiy tröja?


250 kr.
Du säger storlek och vilket tryck (Ansikte eller "I love.:"), jag trycker.

Måndagslistan.

Jordin Sparks - Battlefield
Beyoncé - Brokenhearted Girl
Pink - Please Don't Leave Me
Augustana - Dust
Phoenix - Everything is Everything
Laurent Wolf - Non Stress

http://themsd.extra.hu/casette.jpg

The joy, the love, the urge, the faux, the gold. The Jewelery.




Jewelery Time. Dessa är några av mina favoritarmband just nu. Dessa används flitigt. De kommer från H&M, GinaTricot, Forever21, Indiska, Cocoo.se och Wet Seal.

Andliga råd.

http://static.glife.se/dynamic/content/4581/inline/1cdb7831-ec97-4e3d-9bca-1eadc06834b1.jpg http://static.glife.se/dynamic/content/4581/inline/1cdb7831-ec97-4e3d-9bca-1eadc06834b1.jpg
Jag snubblade in på en tjejs blogg ganska nyligen och såg ett skriftställe från Bibeln. Job 21:3; "Ha tålamod medan jag talar, när jag slutat kan ni håna mig igen."

Kraftfullt tyckte jag! Här snackar vi "visa respekt till andra genom att lyssna, sen kan ni tycka vad ni vill" budskap. Jag har känt av just den principen mycket på senaste. Att visa respekt mot andra. Jag har svårt att föstå folk, tonåringar som sitter på tunnelbanan/bussen/tåget och bara skriker, stojjar och är allmänt orespektabla mot dem i deras omgivning. Och dessa ska bli våra framtidens styrelsemän, ledamoter, företags vd:s och föräldrar. Kära någon...

The funk don't stop, it just moves away.

Hmm.. En Fanklubb vore inte helt fel att starta? :]


Morgonens dänga.

Le Tigre - Cars That Go Boom
Secondhand Serenade - Twist In My Story

Fantastiskt paket från USA.

Jag fick igår morse innan jobbet, hämta ut mitt paket som Paul skickat från USA. Ett skokartongsstort paket proppfullt med Amerikanskt godis, ett kort brev och ett silikonskydd till min bebis (blackberry).

Det bästa var att han kom ihåg mina favorit tuggummin från USA och skickade med jumbosize utan Symphony Chokladen som jag sa till om. Där har vi en kille som håller koll alltså! Fantastiskt! Trots att jag hatar russin och har gjort detta mycket klart för honom flera gånger (medans han skrattar högt) så skickar han med flit med ett paket med chokladtäckta russin i paketet och säger att "I even remembered your favorites, Raisinets". Han är för skön alltså!

Bine och Emma har fått det mesta godiset. Jag behåller en Cookies&Cream kaka. Är det verkligen möjligt att man kan bli så otroligt glad för tuggummin?


Tuggummit heter "5 Gum" och den gröna är min favorit. En sweet mintsmak som varar hur länge som helst och kan blåsa hur stora tuggummibubblor som helst.
http://www.bizzia.com/brandcurve/files/2007/12/wrigley-5-gum-packages.jpg

OPA!

Will Smith

Jag fick en sånhär helt sjukt hgärlig flashback till gamla "Fresh Prince Bel Air" avsnitt. En av de bästa är definitivt när Will ska lära sig det periodiska systemet!


Johan Glans & David Batra (Tord & Paul)

Från Kvarteret skatan:

"Datum 2002, 11, 15. Man cirka 30 år gammal. Vit. Har konstigt ursprung, medellängd, lätt övervikt, förtvinande muskler, smal benstome, begynnande flint. Mannen i fråga har kraftigt smutsade naglar. Han har uppenbarligen förlorat kontrollen över mag och tarmfunktionen. -suckar- Personligt noterin; Man förlorar tron på mänskligheten när man ser något sånthär. Av stanken att dömma, har förruttnelse processen pågått en längre tid. "

Jag dör av skratt!!



Del 1 - Del 2


Detta är humor i sitt esse! Johan Glans for life!

You are the best one, of the best ones.

We watch the season pull up its own stakes,
And catch the last weekend of the last week,
Before the gold and the glimmer have been replaced.
Another sun soaked season fades away.

You have stolen my heart.
You have stolen my heart.

Invitation only grand farewells.
Crash the best one, of the best ones.
Clear liquor and cloudy eyed, too early to say goodnight.

You have stolen my heart.
You have stolen my heart.

And from the ballroom floor we are a celebration.
One good stretch before our hibernation.
Our dreams assured and we all will sleep well, sleep well.
Sleep well, sleep well, sleep well.

You have stolen,
You have stolen,
You have stolen my heart.


I watch you spin around in your highest heels.
You are the best one, of the best ones.
We all look like we feel.

You have stolen my,
You have stolen my,
You have stolen my heart.

Stolen by Dashboard Confessional

RSS 2.0