2008 - Utvardering

Januari - Trott på all skit som pågår på Ginatricot, även otroligt trött på att vara fast på GinaTricot, säger upp mig och börjar jobba på Espresso House & The Phonehouse.
Februari - Jobbar 55 h/v, inser att telefonjobb inte är for mig och slutar på The Phonehouse och börjar jobba fler timmar på Espresso house
Mars - Jobbar på och sätter mig in i BArista yrket: Ansöker och skickar in alla papper till FIDM.
April - Blir antagen till FIDM.
Maj - Startar upp BYU Hawaii/FIDM bloggen
Juni - Bine tar studenten, deet firas med stor
Juli - Fest i Nord Jönkoping, inte alls så kul som förvantat. Blir sjukskriven pga magkatarr&matförgiftning.
Augusti - Flyttar till Hawaii for att studera ett år på BYU Hawaii. Litet steg for mänskligheten, Stort steg for Jacqueline.
September - Fyller underbara 21 och firar med vanner och tar en party tripp ner till Honolulu. Första födelsedagen hemifrån.
Oktober - Halloween party på Campus.
November - Thanksgiving firanden, plus härlig en date. Massor av Finals (sluttenta) pluggande.
December - Finals, prov, inlämninsarbeten och betyg. Packandes till Utah och en Monsun översvamning i Hawaii. Jul i Utah som inte alls går som planerat, men visar sig bli för det bättre istället. Firar nyår i Las Vegas, syndernas & de höga casinohotellens stad. Efter ett tag i kyla och snö sa inser jag att det borjar bli dags att åka tillbaka till Hawaii och jag ser fram emot det. En sista termin på Hawaii och sen känner jag mig redo for att åka till L.A.

Händeserikt år, och förhoppningsvis kommer mycket mycket mer! Gott nytt år allihopa! Jag önskar er en riktigt bra start på år 2009!

Kommentarer
Postat av: David

Det hände rätt mycket i ditt liv ändå.. 2008 var bra. Häftig idé att göra sådär i alla fall. ^^, (Och F-I-N var ju inte så bra eftersom jag inte var där, haha. ;))

2009-01-09 @ 21:56:41
URL: http://lutfisken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0